reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@gabrika niestety nie dostalam ich,dziewczyny mnie nakierowaly i sama na wlasna reke bede robic

@Roxie mutacje robie na pewno te co Ty,homocysteine zrobie,zespol antyfosfolipidowy,pelna tarczyce,hormony,wit d
Przeciwciala przeciwlozyskowe ,badanie nasienia a reszte chyba odpuszcze,niestety ale troche to duzo.
Poszukamy tutaj przyczyny a jak nie to bedziemy drazyc dalej[emoji4]

Oj wiem kochana co czujesz ,uwierz mi[emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny o 23.14 dostalam wynik bhcg ,spadlo z czwartkowych 7.13 na 2 takze chyba jest dobrze[emoji4]zobacze co lekarz na to powie jutro

Funiu to strasznie głupie cieszyć sie ze spadku bety... niemniej jednak za niedługo życzę Ci żeby porządnie poszła w górę.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, właśnie wpisałam się z jednego wątku i dołączam do was. Właśnie czekam na ordynatora oddziału ginekologicznego, żeby wyznaczył mi termin na zabieg bo moja ciąża obumarla niestety. To mój pierwszy raz i nie mam pojęcia co i jak

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

@funia26 no widzisz mówiłam :) to te 2 już pewnie spadło do 0 jest ok :):*
Wiem nie da się tak bo by trzeba było milion tych badań zrobić a i tak nie zawsze coś z nich wychodzi ...mój lekarz powiedział , że kobiety pod wpływem stresu robią też wiele zbędnych badań ale jeśli to daje nam jakiś spokój to ok . Jak mu pokaże całą teczke moich wyników to sie przestraszy hehe
@Ewelyn witaj wśród nas :* bardzo mi przykro :<
Ja poroniłam 2 razy w ciągu pół roku , i wiele dziewczyn ma tutaj swoje trudne historie . Powiem tak nie będzie to przyjemny czas dla Ciebie wiadomo ...sam zabieg nic nie boli obudzisz się po wszystkim , chyba że poronisz samoistnie jeszcze przed terminem zabiegu bo wnioskuję ,że na razie nic się fizycznie nie pokazało skoro pytasz ? Jeśli jednak nic się nie będzie działo dostaniesz tabletki na wywołanie . Moja rada w tym czasie zostań w szpitalu nie wracaj do domu bo czasami lekarze wysyłają a to nie jest dobre ...każda z nas różnie to przechodziła niektóre boli okropnie , niektóre jak przy miesiączce podobnie jest z krwawieniem wszystko zalezy od tygodni ciąży itd . Ale lekarz powinien Ci wszystko wytłumaczyć co i jak . I wiadomo ból psychiczny jest gorszy od fizycznego :< także 3 maj się , jakby nie było dasz radę :*

Hej dziewczyny, właśnie wpisałam się z jednego wątku i dołączam do was. Właśnie czekam na ordynatora oddziału ginekologicznego, żeby wyznaczył mi termin na zabieg bo moja ciąża obumarla niestety. To mój pierwszy raz i nie mam pojęcia co i jak

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana my tez wszystkie tu przeszlysmy ktory to tydzien? Ja 4 tyg temu w 16 tyg podadza ci cytotek na wywolanie i pozniej zabieg usuwania lozyska po uspieniu nic nie boli bo spisz trzymaj sie kochana jestesmy z toba pisz tu i wyzal sie z czasem bol jest mniejszy :*:*

@margotka rzeczywiscie to nawet nie glupie co starszne[emoji15]
Tez mam nadzieje,ze lada moment wszystskie bedziemy czekac na przysrost[emoji5]

@Roxie no moze jeszcze nie spadlo przez te kilka godZin ale mysle,ze spadnie,natomiast dla pewnosci zbadam raz jesszcze za tydzien[emoji4]
To prawda z tymi badaniami,niestety nie da sie przebadac na wszystko i tak jak wczesniej pisaly dziewczyn przyczyn moze byc wiecej niz jedna.
To wszystko bardzo trudne.

@Ewelyn witaj kochana,zostan z nami,informuj nas o wszystkim,w miare mozliwosci pomozemy.
Sluchaj wskazowek lekarza.
Ja tez jest po dwoch poronieniach w ciagu pol roku niestetety.
Trzymaj sie i badz dzielna

@Ewelyn witaj! Bardzo mi przykro z Twojego powodu :( takie sytuacje w ogóle nie powinny się nam przytrafiać...

Ja też dołączyłam niedawno, od poniedziałku biorę tabletki na poronienie farmakologiczne. Nie jest łatwo i tak jak dziewczyny piszą różnie to każda z nas przechodzi.

Pisz śmiało, będziemy próbowały Cię wspierać jak tylko możemy!

@Nusia123 wlasnie jakos nie mam szczescia do lekarzy chyba,kazdy mi wmawia zeby jeszcze sie nie martwic a dla mnie juz dwie starty sa wystarczajacym powodem do zmartwien i badan.

@WISNIA kontroluje bete co kilka dni ,ostatnia robila w czwartek i wlasnie przed chwilka wrocilam z pobrania,takze zobaczymy czy spadla calkowiecie,chcialabym to odchaczyc juz z mojej listy problwmow.
Gina mam w czwrtek i chyba umre na zawal zanim tam pojde [emoji15]

@katarina dobrze ,ze poszlas do kogos innego na konsultacje,ja po pierwszym poronieniu tez bylam u innego lekarza na wszelki wypadek[emoji4]
Same dobre wiesci u Ciebie

A skad jestes funia?? W tarnowie jest dobry lekarz kowalewski

reklama
Do góry