reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Przepraszam za post pod postem ale musze[emoji4]
@Roxie jakie dokladnie badanie nasienia robil twoj M ?bo tez idziemy do diagnostyki i kompletnie nie wiem,a zaraz sie porycze przysiegam,wykancza mnie ta lista,na niczym sie nie znam[emoji27]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przepraszam za post pod postem ale musze[emoji4]
@Roxie jakie dokladnie badanie nasienia robil twoj M ?bo tez idziemy do diagnostyki i kompletnie nie wiem,a zaraz sie porycze przysiegam,wykancza mnie ta lista,na niczym sie nie znam[emoji27]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana bo to nie ty powinnas sie znac to porzadny lekarz sam powinien ja dac ty zrob te co uwazasz i mam nadzieje ze wszystko wyjdzie perfekt i niedlugo bedziesz mamusia :):*

@ gabrika - trzymaj się. Ja tabletki też jak funia miałam podawane w szpitalu. I niestety miałam łyżeczkowanie. Taka tragedia rzeczywiście dużo zmienia i przewartościowuje w głowie. Mnie paradoksalnie bardzo zbliżyła z mężem. Pokazała mi też, co jest dla mnie najważniejsze. W obliczu takiej straty inne sprawy np. praca stają się mało istotne.
@ Patuśka - miałam 14 dni zwolnienia od wyjścia ze szpitala. Jutro oficjalnie wracam do pracy, ale wczoraj i przedwczoraj już pojawiłam się nieoficjalnie i pracowałam. Ja pracuję umysłowo i sobą. Zwolnienie na bank było mi potrzebne, bo psychicznie nie dałabym rady - zbyt łatwo zaczynałam płakać. Teraz już nie zdarza mi się to w ciągu dnia i jestem w stanie rozmawiać z koleżankami o mojej stracie i skupić się na tym co robię. Cieszę się, że jutro wracam, chociaż będzie mi brakowało czasu na dłuuuugie spacery. Bo teraz jak mam gorszy czas to zakładam słuchawki na uszy i maszeruję kilka kilometrów :)
@ Funia - jak się boisz to zrób sobie betaHCG. Kiedy masz kontrolę i ginekologa?

Hej dziewczyny, byłam dzis u ginekologa, innego niż wczesniej, nie mam cos zaufania ostatnio do ginekologów, tym razem poszłam do kobiety. Okazało sie ze mam owulacje i od tego moze mnie boleć po lewej stronie i ogólnie moze bolec trochę intensywniej po poronieniu i lyzeczkowaniu. Dostałam tez Duphaston który mam zacząć brać od razu gdy zajdę w ciąże, a możemy zacząć po najbliższej miesiączce. Kazała mi jeszcze zrobić betę by zobaczyc czy spadła (ostatnio miałam 10) i przed staraniami jeszcze raz toxo IgM :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, byłam dzis u ginekologa, innego niż wczesniej, nie mam cos zaufania ostatnio do ginekologów, tym razem poszłam do kobiety. Okazało sie ze mam owulacje i od tego moze mnie bólec po lewej stronie i ogólnie moze bolec trochę intensywniej po poronieniu i lyzeczkowaniu. Dostałam tez Duphaston który mam zacząć brać od razu gdy zajdę w ciąże, a możemy zacząć po najbliższej miesiączce. Kazała mi jeszcze zrobić betę by zobaczyc czy spadła (ostatnio miałam 10) i przed staraniami jeszcze raz toxo IgM :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Katarina, fantastyczne wieści! Trzymam mocno mocno kciuki!

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@funia26 , @...Margotka9022... wczoraj był chyba najgorszy dzień w moim życiu, wyłam dosłownie z bólu... ale wieczorem zrozumiałam/zobaczyłam dlaczego... :(

Dzisiaj od rana całkiem ok, ale 30 minut temu zażyłam kolejną dawkę tabletek, zobaczymy jak będzie...

Mam L4 na 2 tygodnie, myślałam, że do za dużo... ale już widzę, że to w sam raz. Potrzebuję się uspokoić, zebrać w 1 całość. Ta cała sytuacja dała mi ogromną lekcję życia... lekcję, której chyba wcześniej nie chciałam odrobić. Mam wrażenie, że wiele się we mnie zmieniło i będę na wiele spraw patrzeć zupełnie inaczej.

Musimy być wszystkie bardzo silne! Wierzę, że wszystkie staniemy na nogi i uda nam się urodzić wspaniałe maluszki! Nie może być inaczej.

Powiedzcie mi dziewczyny, jak szybko dostałyście miesiączke? Czy cykle od razu miałyście owulacyjne?
Moja @była 25 dnia cyklu.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry