reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ewelin To obserwuj siebie - ale jakby pojawiła się u Ciebie temperatura, to od razu jedź do szpitala. Może po prostu lekarze chcą Ci darować zabieg, jeśli tylko będzie to możliwe. Ja mogłam się starać po pierwszej @ po zabiegu.

reklama
@Evelyn dobrze,ze masz zaufanego lekarza ,aczkolwiek gdyby sie cos dzialo,np goraczka to tez doradzam od razu szpital.
Zrobisz jak Ty uwazasz ,ale uwierz ,ze zakazenia mimo wszystko sie zdarzaja.
Ja aby uniknac zabiegu poprosilabym o tabletki.
Ale to ja.
Trzymaj sie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ewelin To obserwuj siebie - ale jakby pojawiła się u Ciebie temperatura, to od razu jedź do szpitala. Może po prostu lekarze chcą Ci darować zabieg, jeśli tylko będzie to możliwe. Ja mogłam się starać po pierwszej @ po zabiegu.
No wiem i jak brzuch zacznie bolec to tez mam jechać. Zrobię sobie CRP dla spokoju tez

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, właśnie wpisałam się z jednego wątku i dołączam do was. Właśnie czekam na ordynatora oddziału ginekologicznego, żeby wyznaczył mi termin na zabieg bo moja ciąża obumarla niestety. To mój pierwszy raz i nie mam pojęcia co i jak

Witaj bardzo o mi przykro. Kurde co to się wszystko dzieje;/ bądź dzielna dziewczyno !! Jak masz jakieś pytania to pytaj śmiało

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Termin na zabieg mam 12 kwietnia czyli za tydzień. Może do tego czasu samo się rozwiąże. Zobaczymy. Mam skończony 10 tydzień, ale zarodek nie rozwijał się od 2 tygodni. Nie czuję się najgorzej tylko ciągle płacze. Nie obwiniam się bo trochę byłam na to przygotowana. Moja intuicja mi mówiła ze tak się to skończy, bo objawy mi ustąpiły. Wszyscy mówili że jest ok a ja czułam. Najbardziej się boje komplikacji i późniejszych starań i stresu

Ja też miałam takie przeczucie ze stracę ciaze;/ i się stało. Nie martw się na zapas. Ja poronilam 2 miesiące temu miałam czekać 3 aby znów się starać. Od dziś zaczynam starania. Moja gin powiedziała że wyniki ok i można zacząć. Będę chodzić na monitoring cyklu. Bedzie wszystko dobrze

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Evelyn, bardzo mi przykro. Myślami jestem z Tobą. Lekarka mówiła mi że nawet do 5 tygodni nic nie powinno złego się dziać, jak chodzi się z obumarłą ciążą. Mam nadzieję, że u Ciebie poradzi sobie natura i nie będziesz musiała mieć zabiegu. Przytulam Cię mocno.

reklama
Witajcie dziewczyny. Zwłaszcza te nowe :)
Padła propozycja aby założyć wątek na którym będziecie się przedstawiać i pisać co i jak. Ciężko spamietac każda historie a tam zerkniemy i juz, pyk wiadomo :)
Jeśli macie ochotę to zapraszam. Proszę tylko o w miarę sensowne i skrótowe pisanie, tak coby umieścić tylko najważniejsze informacje, które zawsze możecie uzupełnić edycja.

Pozdrawiam :*

Link do: "Staraczki" przedstawiają swoją historię

Do góry