reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@hona - cudna historia z tą kuzynką. Tobie też się uda i ja też jestem jeszcze pełna nadziei. A co do ludzi, wiem, że po prostu często projektują swoje lęki i obawy - więc nie ma się co ludzkim gadaniem bardzo przejmować. Tej mojej koleżanki, co wyskoczyła z gratulacjami, to było mi żal, bo jej się bardzo głupio zrobiło. Często też ludzie nie wiedzą co powiedzieć.
@Katerina, ja bym to sprawdziła u lekarza.

reklama
@funia mialam robione dzisiaj na ana 1 ana 2 ana 3, przeciwciala antykardiolipidowe , przeciwciala tpo. Immunofenotyp w srode no i ide na badanie usg tarczycy i posiew z moczu pod katem bakterii

@funia26 dokładnie :< ale dzisiaj już mi nieco lepiej zajęłam się domkiem wczoraj byliśmy po drzwi i podłogi dzisiaj po farby jedziemy zamówiliśmy drzewka to będę sadzić ...musze sobie czymś głowe zabić do poniedziałku ,którego się tak boje ;/ nie wiem na co się nastawiać co powie lekarz

To prawda,ze slowa potrafia ranic i chidz by sie chcialo to nie da sie ich wymazac z pamieci. Mi moja siostra powiedziala "po co Wam jeszcze jedno dziecko, odpuscie bo jak by sie mialo urodzić chore... a druga jak sie dowiedziala ze bede miala syna (bo jej teoria byla, ze nie mogę miec synka) to zdrowy będzie??? Szkak mnie trafial. Ale one w ogole mnie nie rozumialy. Patrzyly jak na kosmitke z tymi moimi badaniami. Kolezanka ktora ma 4 corki zazdrosci mi bo nam parke. Ale nie wie jakim bolem, strachem i łzami okupiona. Po stracie sluchalam piosenki Ewy Geppert "zamiast". Wylam z zalu i bólu przy niej ale mnue tak oczyszczala. Jak mialam gorszy dzien zamiast smecic sluchalam wyplakalam sie i mi przechodzilo.

Dziewczyny po zabiegu tak jak po porodzie pierwsza owu może bolec. Ja myślałam że na dupci nie usiade. Jeśli nie macie temp lub uplawów to powinno być ok :)

Przykro mi ze tyle nowych dziewczyn wciąż do nas dołącza i wygląda na to ze jest nas coraz więcej. Nadzieja jednak zawsze musi być i daje nam siły.
Mi udała się 6 ciąża, kto by pomyślał :) a teraz cycek jest taki rozpieszczony ze ręce załamuje :)

Kwiatuszku a jak Adaś?

Pozdrawiam :*

reklama
Foczuniu moja Kochana Adas dobrze. Dalej walczymy z oczkami. Zrobilam wczoraj wymaz i zobaczymy co bedzie. Szczepienie odkladam w czasie zeby skonczyl 3 mc zebym mu mogka podawac w razie czego syropki na goraczke. Bo Oliwia w ogole na czopki nie szla. Wiec bojr sie ze Adam bedzie mial tak samo.
Wszystkiego najlepszego dla Twoich serduszek!!!

Do góry