reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Funia tak mi przykro:( eh jakie to niesprawiedliwe. Ściskam mocno :*

Zosiak nie trać nadziei. Jakiś przyrost jest więc może będzie dobrze.

OneMoreTime mój tata jest jedynakiem i mówi, że to najgorsze co może być. Nie ma swojej rodziny, nie miał się z kim bawić zwłaszcza, że ma tylko jedną kuzynke. Ja mam milion myśli przedziwnych typu czy pokocham kolejne dziecko itp. ale jednak wiem, że najlepszy co moge zrobić dla Michałka to dać mu rodzeństwo.

Właśnie wróciłam od lekarza powiedział że przy problemach z tarczycą to normalne że aTG jest podwyższone i że przeciwciał nie obniżę , źle by było gdybym miała wysokie aTPO bo wtedy nawet ciężko zajść , jeśli hormony tarczycy są w normie a u mnie są to nie powinno być problemu z donoszeniem tym bardziej ze tsh miałam 1,86 jak zaszłam , przyczyny trzeba szukać gdzieś indziej...
także czekam na reszte badań jestem niecierpliwa boję się ze tam coś wyjdzie nie tak :<

Dziewczyny nie wiem jak opisac ta pustke
Serduszko przestalo bic
Dlaczego mnie to spotyka drugi raz [emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Boze Funia [emoji46] [emoji46] [emoji30] Kochana moja... Wiem że nie pociesza Cię teraz żadne słowa... Kochana mocno Cię tyle i myślę o Tobie i Twoim Aniolku..... Trzymaj się [emoji20]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

funia Bardzo mi przykro :( Odezwij się jak się nieco ogarniesz. I nie poddawaj się!

roxie No to w sumie dobra wiadomość. Tarczyca to podstępny przeciwnik. Może to tylko zbieg okoliczności, że się nie udaje donosić ciąży. A badałaś kiedyś komórki nk?

zosiak A u Ciebie wiadomo coś więcej?

funia Bardzo mi przykro :( Odezwij się jak się nieco ogarniesz. I nie poddawaj się!

roxie No to w sumie dobra wiadomość. Tarczyca to podstępny przeciwnik. Może to tylko zbieg okoliczności, że się nie udaje donosić ciąży. A badałaś kiedyś komórki nk?

zosiak A u Ciebie wiadomo coś więcej?
Narazie czekam na jutro bedzie nastepny pomiar

@funia26 kurcze nie spodziewalam sie tego, tak dobrze szlo. Bardzo bardzo mi przykro :( nie wiem co powiedziec wiecej.

@zosiak czy lekarze sa pewni ze to nie ciaza pozamaciczna? Bo u mnie byl taki maly przyrost wlasnie w takiej ciazy.

Straszne to wszytsko...
Ostatnio mialam od razu zabieg ,tym razem podali mi ta labletki dopochwowo jakies 3 godziny temu i narazie nic sie nie dzieje[emoji20]
Jestem taka smutna i pelna obaw czy kiedys bede mogla miec dzieci,moze mamy jakas wade genetyczna,znow stracilismy ciaze na podobnym etapie [emoji27]

reklama
Straszne to wszytsko...
Ostatnio mialam od razu zabieg ,tym razem podali mi ta labletki dopochwowo jakies 3 godziny temu i narazie nic sie nie dzieje[emoji20]
Jestem taka smutna i pelna obaw czy kiedys bede mogla miec dzieci,moze mamy jakas wade genetyczna,znow stracilismy ciaze na podobnym etapie [emoji27]

Funia nie trac nadzieji widzisz ze teraz duzo kobiet ma z tym problem. W ktorym tyg stracilas?

Do góry