D
Deleted member 170039
Gość
Napewno za nie dlugo bedziesz bawic dzidzieFunia nie trac nadzieji widzisz ze teraz duzo kobiet ma z tym problem. W ktorym tyg stracilas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno za nie dlugo bedziesz bawic dzidzieFunia nie trac nadzieji widzisz ze teraz duzo kobiet ma z tym problem. W ktorym tyg stracilas?
Lekarze narazie leki mi podaja i badaja wiec nie wiem jeszcze nic jutro bedzie decydujacy dzien. Jednak gdyby sie to wydarzylo co mysle to jak wroce do domu i nie bede brac lekow opije smutki i rok przerwy robie ze staraniem:/
Funia26 teraz daj sobie czas na smutek..... Każdy musi przepracować tak ogromną stratę... Ale nie poddawaj się i nie watp w to że będziesz mama, wspaniała mama z cudownym Malenstwem :-* Wiem że trudno Ci teraz w to wierzyć ale ja wierzę w CIEBIE!!! I myślę o Tobie Kochana!!Straszne to wszytsko...
Ostatnio mialam od razu zabieg ,tym razem podali mi ta labletki dopochwowo jakies 3 godziny temu i narazie nic sie nie dzieje[emoji20]
Jestem taka smutna i pelna obaw czy kiedys bede mogla miec dzieci,moze mamy jakas wade genetyczna,znow stracilismy ciaze na podobnym etapie [emoji27]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze Wam powiem ,ze nie wierze ,ze to dzieje sie na prawde [emoji24
nie jestes sama dobrze ze te forum jest ja juz mam dosyc tego lezenia i czekania na poronienie bo pewnie bedzie i powiem Wam szczerze dziewczyny ze juz chyba sie poddalam ze staraniem o dziecko po prostu nie chce po raz kolejny tego smutku znosic i tego leku ze co 5 min sprawdzam czy mi nie leci.
Funia ja dzisiaj uslyszalam od kolezanki z sali ze jak sie jest w ciazy po porinieniu to kazda nastepna jest zagrozona i trzeba caly czas lezec nie wolno sprzatac chodzic za duzo myc okien itp i mowie tu o poczatkach jak nawet nie wiemy czy jest juz ciaza co myslicie o tym????
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom