reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@nafoczka - dawid skonczyl 10 mcy ale jeszcze nie staje przy meblach. Dopiero zaczal sie przemieszczac po domu. Ale tak smiesznie na tylku. Nie raczkuje tak normalnie. Ale dawid jest duzy. Ubranka nosimy 92-98 i wazy prawie 13kg. Ma za ciezki tylek wiec szybko raczej nie pojdzie
Faktycznie duży chłopczyk :) Mój Nikos za 3 tygodnie skończy 2 latka, waży 12 kg i ubranka nosi 86/92.

Niki tez późno zaczął chodzić....miał 14 miesiecy. Jeszcze się w życiu zdążą nachodzic ;)

reklama
@katherinne , GRATULUJĘ :-) :):-) :):-) :) Czekamy na relację i fotkę oczywiście ;-) ;) Szybkiego powrotu do formy i do domku :happy2:

@hona polecam sprawdzić również witaminę D. Mi endo poleciła zbadać jak jej opisałam moje samopoczucie, które łączyłam właśnie z tarczycą a tu przyczyny nie było. Miałam ciężki niedobór, stąd złe samopoczucie, zmęczenie a nawet płacz częsty.... brałam vigantoletten 1000 - polecam na poprawę samopoczucia, szczególnie w Anglii, gdzie słońca nie za wiele :tak:

@zosiak, trzymam kciuki za ładny przyrost bety &&&&&&& jakiś bardziej empatyczny lekarz też by się przydał :baffled: &&&

@gloria6 no w tym momencie byłoby właśnie na siłę, ale zegar biologiczny tyka i martwię się, że za kilka lat mogę żałować.... :unsure: mąż też mówi, że za bardzo wybiegam w przyszłość... my pożyjemy jeszcze ze 30 lat :-p a wtedy być może Kaja założy już własną rodzinę i nie będzie sama.... NIE WIEM, NIE WIEM....

zosiak A bete badali Ci równo po 24h? Bo jeśli tak - to na ten etap ciąży przyrost jest faktycznie niewielki :( I ja bym chyba nadzieję straciła. Trzymaj się i informuj nas, bo będziemy się martwić.

zosiak A bete badali Ci równo po 24h? Bo jeśli tak - to na ten etap ciąży przyrost jest faktycznie niewielki :( I ja bym chyba nadzieję straciła. Trzymaj się i informuj nas, bo będziemy się martwić.
Tak po 24 h dzisiaj znowu mialam plamienie jak tylko do toalety pojde to plamie a potem nictez mi sie wydaje ze z tego nic nie bedzie

reklama
Do góry