reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@alza ja byłam przy śmierci mojego dziadzia i najgorsze było to że nie mogłam mu pomóc także wiem jak to jest ;/ pamiętaj że teraz będzie czuwać nad Tobą ... ja kiedy poroniłam moją pierwszą fasolkę przyszła w tym dniu moja babcia oczywiście śniła mi się ale był to sen tak realny tuliła mnie i wg , i teraz kiedy coś idzie nie tak zawsze śni mi się ona albo dziadek .

Dziewczyny ja już po badaniach ... teraz tylko czekać na wyniki ;/ aTPO i aTG będą dzisiaj a ANA1i2 oraz przeciwciała antyfosfolipidowe do 3tygodni więc sobie poczekam . Ciekawe czy coś wykażą :/

@nafoczka Zdrówka dla Ciebie. Ja chodzę zasmarkana już od miesiąca. Byłam u lekarza to stwierdziła, że to katar sienny i dała mi leki na alergię ale poprawy brak.

@agatush super wiadomości, życzę nudnej ciąży :)

@Kitki jak się przeziębiłam to P miał w nocy wstawać do Ali ale nie mogłam go dobudzić więc i tak ja się nią zajmowałam, faceci. Zdrówka dla Ciebie.

@alza bardzo mi przykro, trzymaj się.

@roxie123 gdzieś tu na forum wstawiłam post ze wszystkimi badaniami jakie miałam zlecone po poronieniach może będzie pomocny.

@Magdalena26 oki poszukam , póki co zrobiłam te , które zlecił lekarz ... jak nic nie wykażą to będzie ich pewnie więcej albo będziemy próbować może tym razem się uda

Dziewczyny mam wyniki z tarczycy wie może któraś jakie są normy ? tsh ft 3i4 mam ok ale
chyba mam podwyższone anty-TG , jak któraś była by tak dobra napisać co o tym myśli...podeślę zdjęcie bo nie wiem jak mam interpretować do końca ale są na czerwono więc coś nie jest dobrze

Mam wynik badania histopatologicznego Residua deciduae (M-28000) czy ktoś wie co to oznacza?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Na innym forum kiedyś jak szukałam o wynikach histop. lekarz pisał coś takiego : residua deciduae et ovi M-28000 wynik oznacza dosłownie: resztki doczesnej i jaja płodowego (doczesna to określenie przerośniętej w trakcie ciąży błony śluzowej macicy)
Pokaż swojemu lekarzowi on dokładnie wytłumaczy :)

reklama
Na innym forum kiedyś jak szukałam o wynikach histop. lekarz pisał coś takiego : residua deciduae et ovi M-28000 wynik oznacza dosłownie: resztki doczesnej i jaja płodowego (doczesna to określenie przerośniętej w trakcie ciąży błony śluzowej macicy)
Pokaż swojemu lekarzowi on dokładnie wytłumaczy :)
Wszędzie jest tak napisane. Napewno pokaże dzięki;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry