DigitalGirl
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzia Wiktor tez ma lepsze i gorsze dni. Generalnie jak był malutki to było lepiej. Na to może złożyć się wiele czynników, brak spaceru, brzuszek, goście, ile spala w dzień itp. Pamiętaj, wszystko mija i kolejny dzień i nic mogą być inneDziewczyny mam problem z Alą bo od jakiegoś tygodnia bardzo niespokojnie śpi. Jak była malutka to tak twardo spala, że na jedzenie jej dobudzić nie mogliśmy a teraz jak ją odkładam do łóżeczka to po 5 min się zaczyna - wiercenie, kopanie, machanie łapkami (przez co potrafi się podrapać po buźce), stękanie. To wszystko w trakcie snu bo jej to nie wybudza ale ja nie śpię całą noc i co chwila sprawdzam czy u niej wszystko ok. Chodzę jak zombie. Przez ostatni tydzień mieliśmy tylko jedną spokojną noc. W ciągu dnia jej drzemki są spokojne. Wasze maluchy też tak miały?
Witch tez nad tym myslimy. Jest drugi pediatra w drugiej przychodni ale do niego trzeba rano stać żeby się dostać i to nie koniecznie. Ten nasz jest dostępny 6 dni w tygodniu wiec juz sama nie wiem. Aż tak dużo szczepień nie zostało, chyba 3 a następne na wakacjach.One Miałam bardzo podobną wiązankę Jak uda mi się wstawić zdjęcie, to wieczorem pokażę.
Ja się nie zdecydowałam na zakup sukienki, wolałam pożyczyć. I tak mam mało miejsca w szafach.
nafoczka A nie masz możliwości zmiany przychodni? U nas zawsze były wydzielone 2 godziny w tygodniu na szczepienia i nie byli przyjmowani inni chorzy - a jeśli ktoś musiał być przyjęty, to umawiali na tuż przed zamknięciem poradni.
edit.
Magdalena Ja bym obstawiała skok rozwojowy - zerknij sobie tutaj (czy też na inną stronę ze skokami rozwojowymi), zwłaszcza na obrazek. Burzowe chmury nad Wami - trzeba będzie przetrwać.
Olasec ja schudłam 14 sama, potem -3 na ćwiczeniach i mimo niewielkiego spadku na ćwiczeniach obwody mam dużo mniejsze aż mi spodnie sprzed ciąży spadają choć mam jeszcze +3 kg sprzed ciąży.mamcia dziękuje za odpowiedź. Jak tylko dojdę do siebie z chorobą to się biorę ostro bo niby ćwiczę ale nic nie chudnę a wręcz przeciwnie
Mamcia napisz mi kiedy urodził się WikusOlasec to zdrówka kochana :*