reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
JA? Masz sprawdzony przepis? Daj fotkę ;)

Agatush ty to tez masz nerwy :)

Funia trzymamy kciuki :)

Nafoczka jeszcze cieplutki w blaszce :D przepis sprawdzony to jest taki z budyniem i kokosem :) jeśli chcesz przepis to jutro podam Ci dokładny bo ja już w łóżeczku się lenię :)
Niektórym zazdroszczę nerwów też bym chciała być taka opanowana spokojna ale niestety taka ma natura nie da rady :)
... @ dalej brak zamiast krzyże boleć jak zwykle to poszło mi na pośladki hahaha chyba mnie dziś mój musi pomasować :D

Dziewczyny jest pecherzyk 1,4 cm(ostatnio 6mm)
Cialko zolte jest
Zarodka nie bylo widac
Ciaza niby mlodsza o jakis tydzien,dziwi mnie to bo bylam na monitoringu no ale na tym etapie chyba wszystko jest mozliwe
Dostalam jakis nowy lek na krwiaka widocznego na usg cos na c ale nie umiem odczytac z recepty wiec nie powiem Wam nazwy [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

JA? Masz sprawdzony przepis? Daj fotkę ;)

Agatush ty to tez masz nerwy :)

Funia trzymamy kciuki :)
Nafoczka.... Sama się sobie dziwię.... Ale uwierz że to co dzieje się w moich myślach i strach, który we mnie narasta - nazwać się nie da.... Tłumaczę sobie tylko, że wytrzymałam 3,5 tygodnia, to te 3 dni jeszcze wytrzymam.... Nie mam wyjścia :-p

Wczoraj robiłam badania z krwi... Generalnie wszystko ok, tylko za wysoki fibrynogen mam i trochę mnie to martwi :-(

Funia super!!!!! To plamienie to pewnie z powodu tego krwiaka!! Cieszę się że jest ok :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Agatush teraz trzymam za Ciebie kciuki ,ale ja szczerze srednio sie uspokoilam[emoji20]

Co to jest fibrynogen???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czynnik krzepnięcia krwi.... :-( biorę heparyne w brzuch a i tak jest poza normą, podobno trochę podwyższony w ciąży może być.... Pytanie co oznacza trochę :-/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny moje dziecko chwilowo zajęte w łóżeczku już pije mleczko to wpadam dziś nie było taryfy ulgowej trening zrobiony.

No i co ja chciałam zapytać. .....
A już wiem moje dziecko uczy się siku na nocniku, ale jest jedno wielkie ale za chiny nie chce zdejmować majteczek płacze krzyczy no nie chce a efekt taki ze owszem do nocnika sika ale w majtach i ja nie wiem jak go tego oduczyc bo zdjąć sobie nie da prezy się wije i rzuca się że aż jestem w szoku a sam nie umie nieraz uda się zdjąć ale po wielkich walkach. Już ręce mi opadają. Może macie jakąś radę dla mnie ?

reklama
Do góry