reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
JA? Masz sprawdzony przepis? Daj fotkę ;)

Agatush ty to tez masz nerwy :)

Funia trzymamy kciuki :)

Nafoczka jeszcze cieplutki w blaszce :D przepis sprawdzony to jest taki z budyniem i kokosem :) jeśli chcesz przepis to jutro podam Ci dokładny bo ja już w łóżeczku się lenię :)
Niektórym zazdroszczę nerwów też bym chciała być taka opanowana spokojna ale niestety taka ma natura nie da rady :)
... @ dalej brak zamiast krzyże boleć jak zwykle to poszło mi na pośladki hahaha chyba mnie dziś mój musi pomasować :D

Dziewczyny jest pecherzyk 1,4 cm(ostatnio 6mm)
Cialko zolte jest
Zarodka nie bylo widac
Ciaza niby mlodsza o jakis tydzien,dziwi mnie to bo bylam na monitoringu no ale na tym etapie chyba wszystko jest mozliwe
Dostalam jakis nowy lek na krwiaka widocznego na usg cos na c ale nie umiem odczytac z recepty wiec nie powiem Wam nazwy [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

JA? Masz sprawdzony przepis? Daj fotkę ;)

Agatush ty to tez masz nerwy :)

Funia trzymamy kciuki :)
Nafoczka.... Sama się sobie dziwię.... Ale uwierz że to co dzieje się w moich myślach i strach, który we mnie narasta - nazwać się nie da.... Tłumaczę sobie tylko, że wytrzymałam 3,5 tygodnia, to te 3 dni jeszcze wytrzymam.... Nie mam wyjścia :-p

Wczoraj robiłam badania z krwi... Generalnie wszystko ok, tylko za wysoki fibrynogen mam i trochę mnie to martwi :-(

Funia super!!!!! To plamienie to pewnie z powodu tego krwiaka!! Cieszę się że jest ok :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Agatush teraz trzymam za Ciebie kciuki ,ale ja szczerze srednio sie uspokoilam[emoji20]

Co to jest fibrynogen???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czynnik krzepnięcia krwi.... :-( biorę heparyne w brzuch a i tak jest poza normą, podobno trochę podwyższony w ciąży może być.... Pytanie co oznacza trochę :-/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny moje dziecko chwilowo zajęte w łóżeczku już pije mleczko to wpadam dziś nie było taryfy ulgowej trening zrobiony.

No i co ja chciałam zapytać. .....
A już wiem moje dziecko uczy się siku na nocniku, ale jest jedno wielkie ale za chiny nie chce zdejmować majteczek płacze krzyczy no nie chce a efekt taki ze owszem do nocnika sika ale w majtach i ja nie wiem jak go tego oduczyc bo zdjąć sobie nie da prezy się wije i rzuca się że aż jestem w szoku a sam nie umie nieraz uda się zdjąć ale po wielkich walkach. Już ręce mi opadają. Może macie jakąś radę dla mnie ?

reklama
Do góry