reklama
hajmal
Fanka BB :)
miałam cykl tak jak ty 28-29 dni i owulacje 16 - 17 dc . Nie martw sie i testuj dalej
funia ja robiłam testy 14-15-16 dc wychodziła druga kreska intensywna ale nie pik, no i śluzu nie było prawie wcale. Ja już wcześniej obserwowałam ze co drugi cykl wychodzi bardziej "intensywny"
W tym miesiacu biorę acard wiec może wszytko być inaczej, i też mam go odstawić na @ po wcześniejszym upewnieniu sie ze nie ma ciąży
funia ja robiłam testy 14-15-16 dc wychodziła druga kreska intensywna ale nie pik, no i śluzu nie było prawie wcale. Ja już wcześniej obserwowałam ze co drugi cykl wychodzi bardziej "intensywny"
W tym miesiacu biorę acard wiec może wszytko być inaczej, i też mam go odstawić na @ po wcześniejszym upewnieniu sie ze nie ma ciąży
Funia90
Aha to na tej podstawie,ja tez zapbserwowalam,ze co drugi miesiac mam taki full pozytyw owulacyjny,niby w zeszlym byl ale nie do konca a na monitoringu nie bylam wiec na 100% nie wiem jak bylo w grudniu.miałam cykl tak jak ty 28-29 dni i owulacje 16 - 17 dc . Nie martw sie i testuj dalej
Teraz w ogole nie mialam sluzu plodnego(przynajmniej nie na zewnatrz) a w grudniu znow bylo duzo
Organizm to nie maszyna i potrafii platac figle
Kwiatuszekk23
Matko Angel aleś mnie dobila tym.brzuchem. ja mam o 3 razy mniejszy. Normalnie wygladam jak Sykut -Jezyna z tymoim brzuszkiem
Calineczka24
Dokldnie calineczka ciaza w razie czego nie ucieknie
Zaneta zero objawow,a moze to wlasnie objaw
U mnie po za lekkim bólem podbrzusza to nic mi nie ma, normalnie jak ręką odjął chociaż jestem ciągle zmęczona, mogłabym cały czas spać. Być może to od tego myślenia
agatush
Moderatorka
Funia!!!!! Kochana tak bardzo się cieszę!!!!! :-) gratulacje!!! I mocne &&&&&Dziewczyny beta 75
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Zaaaneta
Funia26 gratuluję ci z całego serduszka tak bardzo się cieszę ze ci się udalo, ja nie mogłam wytrzymać i dZiś mam wizytę u giną o 17 także zobaczymy ale myślę że nic z tego, także cieszę się ze tobie się udało, dbaj teraz o siebie i swoją fasolkę
reklama
Calineczka24
Dziewczyny beta 75
Gratuluję Ci z całego serca !
Oj jak się cieszę