reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny baaardzo Wam dziekuje:) ja sie bardzo ciesze,ale zarazem bardzo sie boje co bedzie . Dzis kolo 17 mam dzwonic do lekarza i powie mi czy mnie przyjmie ,bo nie wiem co z ta luteina jaka dawke brac:)
Pamietajcie ,ze kazdej z nas sie uda ,czasem to prosty problem np jak u mnie prawdopodonie to byly hormony a czasem trzeba poczekac dluzej,mam nadzieje,ze teraz zaszalam na cale 9 zdrowych miesiecy :)
Caluje Was mocno i trzymam kciuki jak zawsze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny baaardzo Wam dziekuje:) ja sie bardzo ciesze,ale zarazem bardzo sie boje co bedzie . Dzis kolo 17 mam dzwonic do lekarza i powie mi czy mnie przyjmie ,bo nie wiem co z ta luteina jaka dawke brac:)
Pamietajcie ,ze kazdej z nas sie uda ,czasem to prosty problem np jak u mnie prawdopodonie to byly hormony a czasem trzeba poczekac dluzej,mam nadzieje,ze teraz zaszalam na cale 9 zdrowych miesiecy :)

No pewno, że się uda ! :)
Masz teraz dbać o siebie jak nigdy dotąd, duużooo odpoczywać a mało robić ;)
Dbaj o fasolkę co by rosła duża i okrąglutka :*
Trzymamy wszystkie kciuki za Ciebie i za fasolkę :)

Oczywiście daj znać co lekarz powiedział :)

Na kiedy miałaś datę miesiączki?

reklama
Dzieki Calineczka,na pewno bede o siebie dbala:) hehe
Przed pierwsza ciaza miala cykle 28 dniowe ,a po zabiegu skrocioly sie do 25 dni ,milalam tez palmienia,stad luteina,dzis mam 28 dc wiec w sumie nie wiem kiedy mialam termin miesiaczki :)

Najważniejsze jest teraz to, że się Wam udało :)

Do góry