reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny baaardzo Wam dziekuje:) ja sie bardzo ciesze,ale zarazem bardzo sie boje co bedzie . Dzis kolo 17 mam dzwonic do lekarza i powie mi czy mnie przyjmie ,bo nie wiem co z ta luteina jaka dawke brac:)
Pamietajcie ,ze kazdej z nas sie uda ,czasem to prosty problem np jak u mnie prawdopodonie to byly hormony a czasem trzeba poczekac dluzej,mam nadzieje,ze teraz zaszalam na cale 9 zdrowych miesiecy :)
Caluje Was mocno i trzymam kciuki jak zawsze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny baaardzo Wam dziekuje:) ja sie bardzo ciesze,ale zarazem bardzo sie boje co bedzie . Dzis kolo 17 mam dzwonic do lekarza i powie mi czy mnie przyjmie ,bo nie wiem co z ta luteina jaka dawke brac:)
Pamietajcie ,ze kazdej z nas sie uda ,czasem to prosty problem np jak u mnie prawdopodonie to byly hormony a czasem trzeba poczekac dluzej,mam nadzieje,ze teraz zaszalam na cale 9 zdrowych miesiecy :)

No pewno, że się uda ! :)
Masz teraz dbać o siebie jak nigdy dotąd, duużooo odpoczywać a mało robić ;)
Dbaj o fasolkę co by rosła duża i okrąglutka :*
Trzymamy wszystkie kciuki za Ciebie i za fasolkę :)

Oczywiście daj znać co lekarz powiedział :)

Na kiedy miałaś datę miesiączki?

reklama
Dzieki Calineczka,na pewno bede o siebie dbala:) hehe
Przed pierwsza ciaza miala cykle 28 dniowe ,a po zabiegu skrocioly sie do 25 dni ,milalam tez palmienia,stad luteina,dzis mam 28 dc wiec w sumie nie wiem kiedy mialam termin miesiaczki :)

Najważniejsze jest teraz to, że się Wam udało :)

Do góry