Calineczka24
Fanka BB :)
Calineczka24 pora na nas
No ja nie wiem na co te nasze ciała czekają
Ja mam w piątek mieć okres Jakbym teraz zrobiła test to mógłby już coś pokazać? jak myślisz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Calineczka24 pora na nas
Funia26 gratuluję ci z całego serduszka tak bardzo się cieszę ze ci się udalo, ja nie mogłam wytrzymać i dZiś mam wizytę u giną o 17 także zobaczymy ale myślę że nic z tego, także cieszę się ze tobie się udało, dbaj teraz o siebie i swoją fasolkę
Dziewczyny baaardzo Wam dziekuje ja sie bardzo ciesze,ale zarazem bardzo sie boje co bedzie . Dzis kolo 17 mam dzwonic do lekarza i powie mi czy mnie przyjmie ,bo nie wiem co z ta luteina jaka dawke brac
Pamietajcie ,ze kazdej z nas sie uda ,czasem to prosty problem np jak u mnie prawdopodonie to byly hormony a czasem trzeba poczekac dluzej,mam nadzieje,ze teraz zaszalam na cale 9 zdrowych miesiecy
Caluje Was mocno i trzymam kciuki jak zawsze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny baaardzo Wam dziekuje ja sie bardzo ciesze,ale zarazem bardzo sie boje co bedzie . Dzis kolo 17 mam dzwonic do lekarza i powie mi czy mnie przyjmie ,bo nie wiem co z ta luteina jaka dawke brac
Pamietajcie ,ze kazdej z nas sie uda ,czasem to prosty problem np jak u mnie prawdopodonie to byly hormony a czasem trzeba poczekac dluzej,mam nadzieje,ze teraz zaszalam na cale 9 zdrowych miesiecy
Caluje Was mocno i trzymam kciuki jak zawsze
Na kiedy miałaś datę miesiączki?
Ja mam mieć w czwartek dziś robiłam i negatywny, także poczekaj jesCze☺
Dzieki Calineczka,na pewno bede o siebie dbala hehe
Przed pierwsza ciaza miala cykle 28 dniowe ,a po zabiegu skrocioly sie do 25 dni ,milalam tez palmienia,stad luteina,dzis mam 28 dc wiec w sumie nie wiem kiedy mialam termin miesiaczki