reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Angelstw piekny brzuszek;)

Baslan jak sie czujesz po tym clo?to twoj pierwszy cykl z nim? Mi tez przepislal od tego cyklu co bedzie ,ale narazie odpuszczam

Tak w ogole nie wiem jakim cudem ,nie chce zapeszac ,ale dzis mam mikro cien cienia!!!
Luteine mialam brac ostatni raz w piatek ale stwierdzialm ,ze dam jeszcze jeden dzien szansy i wczoraj tez wzielam rano i na noc ,zobaczymy jutro hmmm
Po clo czuję się ok. Ogólnie to mój trzeci cykl, z tym że miałam dwa albo trzy cykle przerwy, bo za pierwszym razem nic nie urosło, a za drugim zrobiła się torbiel i wtedy też pogorszyły mi się wyniki tarczycy.
Trzymam kciuki, żeby ten cień cienia ciemniał!

reklama
Angelstw piekny brzuszek;)

Baslan jak sie czujesz po tym clo?to twoj pierwszy cykl z nim? Mi tez przepislal od tego cyklu co bedzie ,ale narazie odpuszczam

Tak w ogole nie wiem jakim cudem ,nie chce zapeszac ,ale dzis mam mikro cien cienia!!!
Luteine mialam brac ostatni raz w piatek ale stwierdzialm ,ze dam jeszcze jeden dzien szansy i wczoraj tez wzielam rano i na noc ,zobaczymy jutro hmmm
Funia26 mocno kciukam za Twój cień cienia!!!! &&&&&& niech przybiera na sile :-D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny:) zobaczymy,czas pokaze,ogolenie nastawilam sie ,ze na pewno sie nie udalo i w piatek zrobilam zapasy tamponow i podpasek a dzis taka nowinka,jutro bedzie juz cos wiadomo:)

Baslan trzymam kciuki:)

Angelstw śliczny brzusio, ciąża Ci służy. Trzymam kciuki za szybki poród :)

Nafoczka zdrówka dla chłopaków.

Funia trzymam kciuki &&&&&&&&.

A moja Ala od dwóch dni to inne dziecko, ciągle się do nas uśmiecha i zaczęła gaworzyć. Mamy niezły ubaw bo wydaje z siebie dźwięki jak mały kotek i zaczyna popiskiwać. Mam nadzieję, że problemy z brzuszkiem już nie wrócą :)

Ojj tak,znam to:) a teraz nie mam zadnego objawu hmm hahaha ,zobaczymy
Kiedy masz termin miesiaczki i ktory cykl starn?:)

Miesiaczke mam dostac w piątek. Oczywiście wolałabym, żeby jej nie było. :rolleyes: po poronieniu to pierwszy, ale miejmy nadzieję, że będzie udany
Wiem, że lepiej jest sie pozytywnie zaskoczyc niz rozczarować, ale ja nie potrafię przestać myśleć :sad:
Już mi się nawet mój ginekolog śnił :laugh2:

Ostatnia edycja:
Miesiaczke mam dostac w czwartek. Oczywiście wolałabym, żeby jej nie było. :rolleyes: po poronieniu to pierwszy, ale miejmy nadzieję, że będzie udany
Wiem, że lepiej jest sie pozytywnie zaskoczyc niz rozczarować, ale ja nie potrafię przestać myśleć :sad:
Już mi się nawet mój ginekolog śnił :laugh2:
Mam nadzieje,ze nie dostaniesz w takim razie :) trzymam mocno kciuki i wiem jak ciezko jest nie myslec tylko o jednym;( ja wrzucilam na luz teraz w 3 cyklu staran ,a wczesniej niby sie nie nakrecalam, a jedank
Dobrze ,ze testy owu i ciazowe kupowalam przez allegro bo bym zbankrutowala:)

Mam nadzieje,ze nie dostaniesz w takim razie :) trzymam mocno kciuki i wiem jak ciezko jest nie myslec tylko o jednym;( ja wrzucilam na luz teraz w 3 cyklu staran ,a wczesniej niby sie nie nakrecalam, a jedank
Dobrze ,ze testy owu i ciazowe kupowalam przez allegro bo bym zbankrutowala:)

Powiem Ci szczerze, ze sie cieszę z powrotu do pracy bo jeśli teraz się nie uda to będę miała w końcu czym myśli zając. Najlepiej to chyba zrobić betę i z głowy. ;)
Chociaż muszę Ci powiedzieć, że już mi po głowie chodziło żeby test kupić i zrobić w czwartek :laugh2:
Człowiek głupieje normalnie :errr:

reklama
Calineczka, to jak najbardziej normalne :laugh2: kłuje coś czy nie kłuje...piersi jakieś wrażliwe..... itp. Oczywiście mądrzej jest wstrzymać się z testami do terminu miesiączki, ale prawda jest taka, że niewiele z nas wytrzymywało :-p:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

funia, oby cień w grubą krechę się zamienił :-) :) &&&&&&&&&&&&&&&&&

angelstw, wyglądasz kwitnąco, córa bardzo fotogeniczna i pozowała super do zdjęcia ;-) ;):laugh2: a brzuszek jakbyś faktycznie piłkę sobie włożyła pod bluzkę ;-) ;) :-) :)

Do góry