reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Calineczka, to jak najbardziej normalne :laugh2: kłuje coś czy nie kłuje...piersi jakieś wrażliwe..... itp. Oczywiście mądrzej jest wstrzymać się z testami do terminu miesiączki, ale prawda jest taka, że niewiele z nas wytrzymywało :-p:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

funia, oby cień w grubą krechę się zamienił :-) :) &&&&&&&&&&&&&&&&&

angelstw, wyglądasz kwitnąco, córa bardzo fotogeniczna i pozowała super do zdjęcia ;-) ;):laugh2: a brzuszek jakbyś faktycznie piłkę sobie włożyła pod bluzkę ;-) ;) :-) :)

Ja do mojego męża:
- brzuch mnie boli, jajnik mnie boli, sutki mnie denerwują bo sa wrazliwe a dzisiaj to nawet plecy mnie bolały :biggrin2:
Na co mój mąż:
- strasznie obolały człowiek z Ciebie :biggrin2:

reklama
Ach my kobiety,spoko Calineczka ja w pierwszym cyklu staran poszlam na bete bo mialam miec impreze i zglupaialam beta 2,9 juz myslalam ,ze sie udalo ,ale to albo byla biochemiczna albo (po 2miesoacach od zabiegu) stara beta,nie wnikalam za bardzo :)

Moj cien jakby o kilka procent przybral na mocy wiec ide na bete bo nie wiem co z ta luteina,mialalam ja przerwac od soboty a juz poniedzialek,a pytalam lekarza co robic jak bedzie test pozytywny to mowil ,ze dalej bede brala ,tym bardziej ,ze ja mam jakies plamienie:/ niby delikatne ale jest

Straciłam już nadzieję.... 25dc myślałam że test wyjdZie pozytywny a tu niewiadomo co... nie wiem czy jeszcze się łudzić , zrobiłam ten test 3 dni przed@ nie wytrzymałam, ale zabrał mi resztki nadziei

Załączniki

• 20170116_082802-1.jpg
    20170116_082802-1.jpg
    144,3 KB · Wyświetleń: 88
Straciłam już nadzieję.... 25dc myślałam że test wyjdZie pozytywny a tu niewiadomo co... nie wiem czy jeszcze się łudzić , zrobiłam ten test 3 dni przed@ nie wytrzymałam, ale zabrał mi resztki nadziei
testowałam tak kiedyś 25, 26, 27, 28 dc w 25 i 26 dc nie było widać żadnej kreski a w 27 dc już był cień i dużo mocniejsza w 28 dc. Spokojnie jeszcze było za wczasu. Wiem ze trudno wytrzymać :)
Mi lekarz pozwolił próbować już teraz po 1@ po poronieniu tak bez stresu na spokojnie, ale stres jest już teraz chociaż na 90 % nie było owulacji to też czekam na testowanie na cud. Może w przyszłym miesiacu będzie owu

Hajmal a ile dni trwał twój cykl? Bo mój średnio 28-29dni, czyli jeśzcze mam nie tracić nadziei? Kurczę miałam dZiś jechać na betę ale jak zobaczyłam ten test to mnie zdemotywowal, tym bardziej że muszę jechać na tą betę 30km

Zaneta pewnie ,ze nie trac nadzeji,kazda ciaza jest inna,owu sie moze przesunac
Ja w sierpniu mialam cien w 24 dc a wczoraj mialam 27dc i dopiero cien bo owu byla ok 16dc takze to od tego zalezy glownie.
Chociaz jeszcze zobaczymy czym sie okaze ten cien

Hajmal czemu mowisz ,ze na 90%nie bylo owu?robilas testy,monitoring?

Angelstw śliczny brzusio, ciąża Ci służy. Trzymam kciuki za szybki poród :)

Nafoczka zdrówka dla chłopaków.

Funia trzymam kciuki &&&&&&&&.

A moja Ala od dwóch dni to inne dziecko, ciągle się do nas uśmiecha i zaczęła gaworzyć. Mamy niezły ubaw bo wydaje z siebie dźwięki jak mały kotek i zaczyna popiskiwać. Mam nadzieję, że problemy z brzuszkiem już nie wrócą :)
Fajnie, że weszła w taki pozytywny okres [emoji2] Daje to mnóstwo radości!

reklama
Do góry