reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

macie moze link do artykulu?

no wlasnie tez mialam mowic ze wszystkie macie cudowne dzieciaki, co jedne to bardziej slodkie! normalnie jak z reklamy :D

reklama
Kurcze powysylalam zaproszenia na fb a chyba tu jednak nie pasuje ☹️️ ani dzieci, ani ciazy [emoji26]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Nie gadaj glupio, kazdy tu pasuje, przeciez my tez kiedys tu pisalysmy zanim sie udalo, nie gadamy tylko o dzieciach i ciazach, mozemy poplotkowac na kazdy temat :) no i wspieramy sie nawzajem w staraniach. najlepsze jest ze dziewczyny maja wiedze praktycznie na kazdy temat wiec wspolnie tworzymy niezla baze danych, czy to odnosnie badan, problemow wychowawczych czy nawet spraw urzedowych!
mnie bardzo buduje fakt ze odkad tu zaczelam pisac to wiekszosc dziewczyn sie doczekala maluchow lub sa obecnie w ciazy, wiec wydaje mi sie ze na kazdego przyjdzie jego kolej, predzej czy pozniej :D

Dżoł ja też nie mam dzieci, a te z fb to dzieci rodzeństwa. Dwóch starszych chłopaków jest id brata, a ten mniejszy od siostry ;) W ciąży też póki co nie jestem, więc nie jesteś sama:happy2:

Dzol nie mysl w ten sposób ja zaczęłam pisać w 2009 ,a w ciążę zaszlam w 2013 dopiero był czas ,że na jakis czas zniknęłam, ale ten wątek przyciaga jak magnez ,a puki co kolejnego szkraba nie planuje więc chętnie pogadam na każdy temat nie koniecznie dzieciowy czy ciążowy a tu jest na prawdę ogromna skrabnica wiedzy.
No i trzymam kciuki za Ciebie nie łam się kochana; )

Gloria szwy mam rozpuszczalne. Już dzisiaj cały dzień sama zajmowałam się małą. Niestety pokarmu nadal brak więc karmię mm. Mam pytanie, Gloria karmiłaś już w domu co 3 godz.? Jak zwiększałaś dawkę? 10ml co dobę? Jutro może już wyjdziemy do domu.

Dzieki dziewczyny,ja tez smarowalam Maltanem,u mnie super sie sprawdzil.Kuzynka jak karmi to ryczy z bolu,zakonczylo sie nawet pobytem w szpitalu,bo maly napil sie mleka z krwia,i taka tez mieszanka mu sie ulalo,kuzynka narobila rabanu i pojechali do szpitala.Nie chcieli ich przyjac,ale jej maz sie uparl.Brodawki ma tragiczne.

Co do fb,nie mam Was wszystkich,w dodatku nie wiem kogo o_O

Magdalena - tak zwiekszasz mleczko 10ml co dobe, tak przez ok tydzien. Pozniej karmilam go do miesiaca 90ml. Pozniej dlugo 120ml a teraz syn ma pol roku i je po 150ml co 4godz. Nie zwiekszam ilosci bo wiecej nie da rady od razu ulewa. Dluzszych przerw tez nie wytrzymuje. A duzy z niego facet bo prawie 10kg a ubranka na 9-12 mcy nosimy.
Oto dawid
1477153157348.jpg

Załączniki

• 1477153157348.jpg
    1477153157348.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 286
reklama
Do góry