reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Magdalena gratulacje! :)

Tez mam fb, wiec jeśli któraś ma ochotę podejrzeć mnie i moja Manie to zapraszamy do kontaktu na priv :)

U nas leje w najlepsze. Wczoraj umówiłam sie wieczorem z koleżankami i wracałam do domu o 23, pogoda nie sprzyjająca do jazdy a ja tak sie spieszylam, tak sie spieszylam ze rozwaliłam samochód z mojej winy :( no po prostu nic tylko sobie palnąć w łeb, jak nie urok to sraczka. Pocieszam sie tym ze ani mi ani temu kolesiowi co mu w dupę przywaliłam nic sie nie stało.

Angelstw, dużo zdrówka dla Gabrysi i pozytywnej energii dla jej rodziców!

Masha to miałaś pecha :/współczuję ,ale ważne, że nikomu nic się nie stało.

Ja już druga kawkę wypilam no tak mi się spać chce, a całą nockę spalam przecież.
Zabieram się zaraz za trening bo potem po obiedzie jedziemy na wieś do teściów .

Hona ja uzywalam Maltanu w szpitalu i przynosilo ulge tylko trzeba gruba warstwe nawalic i czesto powtarzac.

Madziu nastaw sie ze kilka dni bedzie naprawde ciezko zajmowac sie mala z tym bolacym brzuchem ale po ok 5-6 dniach bol minie zupelnie. Masz szwy rozpuszczalne?

Mnie z kolei dobija ze wciaz plamie po porodzie a przeciez w poniedzialek minie miesiac, no ile mozna? Upierdliwe to jest.

Jutro chyba pierwszy raz sie wybierzemy z mala w gosci do tesciow do Warszawy, az sie boje co to bedzie.

Angel, trzymam kciuki za Gabrysie!

Masha - najwazniejsze ze nic Ci sie nie stalo ale nie zazdroszcze, tez kiedys facetowi w tylek wjechalam to wiem jak to jest :(

To skoro Madzia i Alza zwolnily brzuszki to kto nastepny w kolejce? Mamy jakas liste kolejkowa :)?

Moja mala cos wcale nie chce spac, pol godziny i znowu gotowa do zabawy. Pies sie zrobil strasznie zazdrosny i jak ja biore na rece.to on od razu tez chce. Zwariowac mozna.

Angelstw, trzymam kciuki mocno. Daj znać, jak maluch.

Hona, ja polecam morze Bepanthenu.

Gloria, ja plamiłam przez 9 tygodni od porodu. Myślałam, że to się nigdy nie skończy.

Czytałam dzisiaj wywiad z Natalią z Sistars w Wysokich Obcasach i mnie trzęsie ze złości...

Kath Aż zajrzałam zobaczyć, co tam powiedziała. Dla mnie jest to niepojęte... Nigdy nie zrozumiem aborcji bez powodu :( Dla mnie strach przed nowym nie jest powodem do takiego kroku :(

Gloria U mnie też plamienia zawsze długo się ciągnęły po każdym z porodów... Ale nic się nie martw - nie będą trwać wiecznie :)

reklama
Strach przed za małym mieszkaniem, na litość Boską... zastanawiam sie czy niektórzy ludzie to wiedza w ogole co mówią i jaki jest sens ich słów .

Witch84 ale cudne dzieciaczki! Dzięki za kontakt fb :)

Do góry