reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Magdalena gratulacje! :)

Tez mam fb, wiec jeśli któraś ma ochotę podejrzeć mnie i moja Manie to zapraszamy do kontaktu na priv :)

U nas leje w najlepsze. Wczoraj umówiłam sie wieczorem z koleżankami i wracałam do domu o 23, pogoda nie sprzyjająca do jazdy a ja tak sie spieszylam, tak sie spieszylam ze rozwaliłam samochód z mojej winy :( no po prostu nic tylko sobie palnąć w łeb, jak nie urok to sraczka. Pocieszam sie tym ze ani mi ani temu kolesiowi co mu w dupę przywaliłam nic sie nie stało.

Angelstw, dużo zdrówka dla Gabrysi i pozytywnej energii dla jej rodziców!

Masha to miałaś pecha :/współczuję ,ale ważne, że nikomu nic się nie stało.

Ja już druga kawkę wypilam no tak mi się spać chce, a całą nockę spalam przecież.
Zabieram się zaraz za trening bo potem po obiedzie jedziemy na wieś do teściów .

Hona ja uzywalam Maltanu w szpitalu i przynosilo ulge tylko trzeba gruba warstwe nawalic i czesto powtarzac.

Madziu nastaw sie ze kilka dni bedzie naprawde ciezko zajmowac sie mala z tym bolacym brzuchem ale po ok 5-6 dniach bol minie zupelnie. Masz szwy rozpuszczalne?

Mnie z kolei dobija ze wciaz plamie po porodzie a przeciez w poniedzialek minie miesiac, no ile mozna? Upierdliwe to jest.

Jutro chyba pierwszy raz sie wybierzemy z mala w gosci do tesciow do Warszawy, az sie boje co to bedzie.

Angel, trzymam kciuki za Gabrysie!

Masha - najwazniejsze ze nic Ci sie nie stalo ale nie zazdroszcze, tez kiedys facetowi w tylek wjechalam to wiem jak to jest :(

To skoro Madzia i Alza zwolnily brzuszki to kto nastepny w kolejce? Mamy jakas liste kolejkowa :)?

Moja mala cos wcale nie chce spac, pol godziny i znowu gotowa do zabawy. Pies sie zrobil strasznie zazdrosny i jak ja biore na rece.to on od razu tez chce. Zwariowac mozna.

Angelstw, trzymam kciuki mocno. Daj znać, jak maluch.

Hona, ja polecam morze Bepanthenu.

Gloria, ja plamiłam przez 9 tygodni od porodu. Myślałam, że to się nigdy nie skończy.

Czytałam dzisiaj wywiad z Natalią z Sistars w Wysokich Obcasach i mnie trzęsie ze złości...

Kath Aż zajrzałam zobaczyć, co tam powiedziała. Dla mnie jest to niepojęte... Nigdy nie zrozumiem aborcji bez powodu :( Dla mnie strach przed nowym nie jest powodem do takiego kroku :(

Gloria U mnie też plamienia zawsze długo się ciągnęły po każdym z porodów... Ale nic się nie martw - nie będą trwać wiecznie :)

reklama
Strach przed za małym mieszkaniem, na litość Boską... zastanawiam sie czy niektórzy ludzie to wiedza w ogole co mówią i jaki jest sens ich słów .

Witch84 ale cudne dzieciaczki! Dzięki za kontakt fb :)

Do góry