reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kitki dzis przyszedl do mnie sw Mikolaj i przytargal pake od Ciebie! Ubranka sa wspaniale, sliczne, kolorowe i slodkie :D mama akurat do mnie przyszla i razem ogladalysmy, a ta kamizelka futerkowa to bedzie hit! Az sie nie moge doczekac az Marcyske bede stroic! Jeszcze raz Ci bardzo bardzo dziekuje!
A dzis mala paraduje w bodziakach od Hajmal, ale ja mam dobrze z Wami dziewczyny, jestescie wspaniale!
Trzymajcie prosze kciuki zeby jutro zus mi wreszcie wyplacil za wrzesien, pani przez tel obiecala puscic przelew ale zobaczymy...a z rana jade do opieki walczyc o to becikowe, mam wycofac wniosek pazdziernikowy a zlozyc z data z listopada zeby uznali mi ta utrate dochodu, kombinacje alpejskie..
Alza i Madzia- niezmiennie trzymam kciuki zeby w tym tyg nasze grono sie powiekszylo :D
Ja po cc mialam szwy rozpuszczalne wiec zdejmowanie mnie ominelo :) brzuch owszem bolal troche ale w sumie trzy dni i zapomnialam, powiem szczerze ze po laparoskopi duzo dluzej dochodzilam do siebie niz po cc.

reklama
Kitki dzis przyszedl do mnie sw Mikolaj i przytargal pake od Ciebie! Ubranka sa wspaniale, sliczne, kolorowe i slodkie :D mama akurat do mnie przyszla i razem ogladalysmy, a ta kamizelka futerkowa to bedzie hit! Az sie nie moge doczekac az Marcyske bede stroic! Jeszcze raz Ci bardzo bardzo dziekuje!
A dzis mala paraduje w bodziakach od Hajmal, ale ja mam dobrze z Wami dziewczyny, jestescie wspaniale!
Trzymajcie prosze kciuki zeby jutro zus mi wreszcie wyplacil za wrzesien, pani przez tel obiecala puscic przelew ale zobaczymy...a z rana jade do opieki walczyc o to becikowe, mam wycofac wniosek pazdziernikowy a zlozyc z data z listopada zeby uznali mi ta utrate dochodu, kombinacje alpejskie..
Alza i Madzia- niezmiennie trzymam kciuki zeby w tym tyg nasze grono sie powiekszylo :D
Ja po cc mialam szwy rozpuszczalne wiec zdejmowanie mnie ominelo :) brzuch owszem bolal troche ale w sumie trzy dni i zapomnialam, powiem szczerze ze po laparoskopi duzo dluzej dochodzilam do siebie niz po cc.
Gloria, trzymam kciuki, żeby Zus wypłacił zasiłek i za skuteczne uzyskanie becikowego.
W którym Ty szpitalu rodziłaś? W Warszawie?

Gloria - widzisz czasem i sw mikolaj zablaka sie w pazdzierniku[emoji6] [emoji2] ja rodzilam corke w marcu wiec troche pory roku nie pasuja ale mam nadzieje ze cos tam sobie wykorzystasz. Trzymam kciuki oby Zus szybko wyplacil zaleglosci i oby udalo sie z becikowym. Ja skladam w grudniu i mam nadzieje ze dostane.

Alza - dawaj dawaj, wygon w koncu Stasia[emoji6]

Katherinne - lozysko moze sie podniesc do 21tyg wiec czym pozniej pojdziesz tym lepiej bo tak to sie bedziesz tylko stresowac ze jeszcze sie nie podnioslo.
Z tesciami rzeczywiscir ciezka sytuacja skoro jestes od nich zalezna

Hej
Zagladam tu czesto,tylko weny do pisania brak.Ubiegly tydzien byl dla mnie okropny,samopoczucie kiepskie,strach przed badaniami dawal sie porzadnie we znaki,meczyly mnie okropne sny,ze umarlam,ze leze w strumnie,ze mam raka,albo jakies male dzieci,ze wlasnie urodzilam dziewczynke z taka czarna czuprynka,ze jestem w ciazy,przedziwne rzeczy.Dzis poszlam na badania,bo dluzej nie moglam czekac,zbliza mi sie miesiaczka,i nie chcialam odwlekac badan z tego powodu.Zrobilam dodatkowo CRP,katar jeszcze maly jest,ale i tak sie naczekalam.Wyniki po 18,boje sie tak strasznie,ze juz nie wiem,co ze soba zrobic,zeby nie zwariowac :(

Hona, to czekamy razem z Tobą w wielkiej niecierpliwości. Daj znać, jak tylko cokolwiek będziesz wiedziała. A na czas oczekiwania spróbuj sobie jakiekolwiek przyjemności zapewnić.

reklama
Hona daj znać jak będziesz miała wyniki.

Magdalena ale jutro zrobią Ci cc?
Bo nie ma 100% pewności ze balonik i oxy zadziała. Pamiętasz....mnie meczyli 2 razy balonikiem i 4 razy oxy.....nic nie zadziałało.
Trzymam kciuki za Ciebie. I współczuję tych wywolywan :( Biedna.

Alza jak tam? Staszek już na świecie? ;)

Byliśmy dziś na kontroli. Nikos nadal chory, ja też. Niki dostał na zaparcia Lactulosum.....któraś z Was chyba go polecala. Mam nadzieję ze podziała bo biedny placze jak robi twarde groszki.

Do góry