Aniołkowa Mama, a w którym tygodniu jesteś, co z serduszkiem ?
Renata83, gratuluję ciąży ! Zaglądałam ostatnio na wątek staraczek i widziałam, że tam kiedyś pisałaś.
Dostałam drugą miesiączkę.
Cykl mam taki jak przed poronieniem 35 dni.
Byłam u ginekologa i wszystko jest dobrze, jedynie czekam jeszcze na wynik cytologii.
Słuchajcie, ten ginekolog powiedział, że o ciążę po poronieniu można się starać już po pierwszej miesiączce i że skoro kobieta dostaje miesiączkę to znaczy, że wszystko z organizmem ok.
I nie wiemy już komu mamy wierzyć bo każdy mówi co innego, lekarz do którego chodzę na fundusz powiedział, że po 4 miesiącach bo wcześniej to duże ryzyko ponownego poronienia... i zgłupieliśmy.
A i wiecie co jeszcze... powiedział, że widzi na usg, że będę na dniach mieć owulację, a już byłam ponad tydzień po.
Wiem, bo używam komputera cyklu i on mi pokazuje kiedy jest owu. i był wyraźny skok temperatury. Zresztą 2 dni później dostałam miesiączkę.
Ogólnie lekarz ponoć bardzo dobry z samymi pozytywnymi opiniami, więc trochę się zdziwiłam.
Przepraszam, że tak się rozpisałam nie wiem czy komuś się będzie chciało czytać, musiałam się wygadać.