reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

OneMoreTime Nikos miał katar jak miał mniej niż pół roczku i Pani w aptece poleciła nam masc majerankowa ;)
Przeciagi niestety są najgorsze :/
U nas ostatnio jest przyjemnie w mieszkaniu bo na dworze w dzien max 21 stopni :)

Martusia dziękuję ze pytasz......niestety nadal to samo. Nikos w ogóle nie chce dac się tam dotknac :/
Jutro zadzwonię do przychodni może dostaniemy się do lekarza internisty, a jak nie to we wtorek do pediatry.

Angelstw który to już u Ciebie tc ? :)

reklama
Angel i to jest właśnie największy plus posiadanie starszego dziecka- człowiek nie ma czasu myśleć, że tu boli a tak coś kluje! Mi też w kolejnej bo teraz trzeciej ciąży bardzo szybko rośnie brzuch!!

Renata super wieści!! Rób remont i wracaj do nas :)

Misia to niezbyt dobrze. Ewidentnie coś musi być na rzeczy :/ Ewentualnie mogl się czegoś wystraszyc przy pielęgnacji albo kąpieli :/

Martusia mówiła, że ładnie wyszedł cały. Tez tak myślę bo się lekko ruszał po wyjęciu...

OneMoreTime na katar te plasterki Aromactiv probowalas?

Misia 9 tydzień sie zaczął wg OM choć na USG Skrzacik był o kilka dni większy ;-)

Martusia dokładnie! :-) jedyne co to rozmyslam często by przetrwać dopoludnie i zeby nie bylo gorzej niż wczoraj ;-) a później juz jest z górki ;-)

Właśnie nasikałam do kubeczka, czekam az Mąż wróci z nocki i jade upuścić trochę krwi :p Jaś jeszcze śpi co jest aż niespotykane zeby do tej godziny spał ;-)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Martusia dzieli nas tylko tydzień różnicy. Czuję się bardzo dobrze, gdyby nie mały brzuszek i ruchy małej to nie powiedziałabym, że jestem w ciąży :p ruchy czuję ale jeszcze są bardzo delikatne.

Dzien dobry dziewczynki chvialam wstawic fotke z usg w piatek co bylam ale telefon cos figle mi plata wiec sprobuje pozniej :-) tak wogole to jestem juz oficjalnie na L4 wiec luzik hehe mala tylko mnie pyta kiedy do pracy ide taka zdziwiona jakby ze wciaz w domu siedze :-) u nas pogoda sie popsula niestety zrobilo sie chlodniej cos mi sie wydaje ze w tym roku bedzie noestety przewaga mokrych dni :-) pozatym remontu ciag dalszy a ze maz ma tez wiele na glowie z wlasna firma wiec przedluzy sie pewnie jeszcze o tydz lub dwa ... Pracuje w domu z doskoku co mnie bardzo bardzo denerwuje bo ja chcialabym to miec zrobione teraz na teraz :-) pozdrawiam serdecznie Kazda z osobna i zycze milego dnia

Angelstw doganiasz mnie prawie z tygodniami i z brzuszkiem na pewno tez moj tez jest juz nieco widoczny no i nie mam od 3 dni mdlosci im blizej 12 tyg tym lepiwj za to znowu duza sennosc mnie nie raz dopada jak juz siade w fotel to zaraz zamykam oczy chocby na chwilke

reklama
Dziewczynki, widzę, że tylko ja jestem w tyle. Wszystkie już brzuchatki, albo z dzieciaczkami. Ja mam wrażenie, że ze mną jest coś nie tak, bo niby wszystkie cykle mam owulacyjne (testy pozytywne regularnie w 13dc) a jednak się nie udaje :-(. Na usg wszystko ok, jeszcze poczekam do września i zrobię HSC, może coś się tam pozapychało, albo jakieś zrosty się porobiły.

Renata, super, że z maleństwem wszystko ok.
Póki co pozostaje mi cieszyć się waszymi fasolkami i modlić o ich zdrowie.:tak:

Do góry