reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Powiem Ci szczerze ze nawet nie wiem jakie mam to cisnienie bo zgubilam gdzies moj przyrzad do mierzenia i za nic nie moge znalezc o_O

reklama
Ja, w tym szczególnym dniu życzę dzieciom już narodzonym mnóstwo pieknych dzieciecych chwil i pogody ducha.
Dzieciaczkom jeszcze nie narodzonym życzę zdrówka i łagodnego przyjścia na świat. A tym aniołkom, którym nie było dane się narodzić życzę jak najszybszego powrotu do rodziców w ziemskiej postaci :-)

Ja również dołączam się do życzeń. Wszystkiego Naj dla Waszych Maluszków. :*

asia669, czyli wychodzi na to, ze ta metafolina jest taka "droga".

Jestem po badaniach krwi, zrobilam taka ogolna morfologie, tarczyce i krzepniecie krwi, wszystko ok! :) Aha, i grupę krwi też dałam do badania, ale dowiem się dopiero za 2 dni.
Jeszcze przed staraniami powtórzę toksoplazmoze, ale to jeszcze czas.

Karolka jak zrobiłaś sobie grupę krwi, to warto teraz zainwestować w paszport z grupą krwi. Robi się dwa razy to badanie i wyrabiają coś jak dowód. Warto nosić go w portfelu, w razie wypadku można o wiele szybciej przetoczyć krew.

Karola popieram Alze. Tez sobie zrobilam taka kartę. Z tym, że mi zrobili na podstawie wypisow ze szpitala. Wiec zaoszczedzilam na badaniu.
Jak zwykle doznaną Was polegać. Robilam bete w pon 112 i w środę 261 i juz wiecej nie robię, bo za dużo stresu
Prosze Was, zebyscie dalej pamietaly o Nas w modlitwie.

Hej.
Zaciskam kciuki za wszystkie fasolki.
@ jednak brak. Pojawiło się plamienie i zniknęło.
Dzisiaj u nas ochłodzilo się. Po tylu byrzowych dniach to w sumie się nie dziwię.

reklama
Do góry