reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej Kochane!

Wiem, wiem znowu mnie nie bylo :zawstydzona/y:. Najpierw mialam mały remont w mieszkaniu (nowe okna, malowanie itd) i zostałam "zesłana" do moich rodziców gdzie internetu niet, a od 2-3 tygodni dosyć kiepsko sie czuję :-(. Psychicznie... zbliża się termin narodzin mojego Aniołka i jest mi z tym bardzo ciężko i źle. Strasznie jestem rozbita, ale wiem że musze się zebrać w sobie bo nie chcę, żeby mój Groszek się źle czuł.

Duzo się u Was działo, ale pewnie nie zapamietalam wszystkiego :zawstydzona/y:.

Aniu gratuluję Ci zdania egzaminu na prawo jazdy :-)! Bardzo się cieszę, że Ci się udało i nie będziesz się musiało znowu stresować. Poza tym super, że wszystko z Tobą i Dzidzia ok, oglądalam zdjęcia Twojego Królewicza i Twój słodki brzuszek :-). Oby tak dalej!

Tolka dziękuję za miłe słowa do mojego Maleństwa :-). Co u Ciebie słychać, nie odzywasz się...

Antilka cały czas o Tobie myslę i trzymam kciuki żeby Twój organizm w końcu zwalczył te wszystkie choróbska. Nie mogę się doczekać kiedy napiszesz, że dobrze się czujesz i że "wygrałaś" :tak: Zdrówka Ci życzę, a reszta sama sie poukłada...

cfcgirl gratuluję Ci z całego serca! Napisz jak się czujesz.

jm80 ściskam Cię!

Witam wszystkie nowe osoby, które tu zaglądają. Bardzo mi przykro z powodu waszych strat. Bardzo mi źle, że tyle tu smutku i że musicie tyle wycierpieć. Wiem jednak, że i dla Was zaświeci słońce i bedziecie wtedy pisać o samych pozytywnych emocjach. Trzymam za to kciuki!

Nie wiem czy sie juz chwaliłam, ale w brzuszku mam chłopczyka :-)!

reklama
Cześć dziewczyny!:happy2:

muffy - jesteś wielka!:yes:
ena - cierpliwości... i Ty zostaniesz mamusią!:-D
AMK - witaj kochana!:happy: Dziękuję!:rolleyes: I ja widziałam Twojego groszka, już taki duży! A brzuszek super zaokrąglony! Życzę dużo zdrówka i spokoju!

Ściskam Was mocno!

Posłuchajcie wczoraj byłam na konsultacji u innego lekarza i powiedział mi ze mam sie nie martwić, że tak może byc po badaniu i wyliczeniach że to jest niewydolność ciałka żółtego, czy któras to miała?

Cze Kochane,

Ania- dziekuje za te slowa! Az sie poplakalam, jakas placzliwa ostatnio jestem :( :-) hehe

AMK- gratuluje synusia :-) :-):-) i ciesze sie, ze czujecie sie dobrze :)

post_ptaszyna- wiem jak to jest z tymi lekarzami, trzeba sie naszukac odpowiedniego :-) ja juz czasem mysle, ze wiem tyle co oni. hehe Zreszta pewnie wszystkie wiemy :-D Szkoda, ze przyszla @ do Ciebie. Moze w tym miesiacu sie pojawi Fasolinka?! Staraj sie Kochana!:tak: Ja czekam na @ mam nadzieje, ze po tej mojej stracie przyjdzie w terminie :-( (bierzesz moze bromergon? ja go dostalam, ale kazal mi czekac na @, jak sie po nim czujesz?)

Tolka-gdzie sie podziewasz? Mam nadzieje, ze wrocisz do nas z Fasolka!!

Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki, za siebie tez :tak:;-):-)

hejo:)

AMK gratuluję faceta !!!!! brawo brawo. Nie ma to jak starszy brat. sama mam 2 starszych i wiem że to super sprawa :)

Muffy, tak, bromek to mój kolega, był już zresztą jeszcze przed ciązą no i teraz do niego wróciłam. Jesli chodzi o samopoczucie to najgorszy był początek. Ja przezornie zaczynałam w weekend. Poniewierał mną 1 dzień i potem wszystko już było ok. rano trochę mam mdłości, poza tym gra. Zresztą, czego się nie robi dla młodego :)
szkoda że nie wyszło, ale poczekam jeszcze trochę i jak nic z tego nie będzie to endo proponuje leki na stymulacje owulacji.
ale póki co, tydzień prawie na ukończeniu a ja w niedzielę już będę na Krecie jupi jupi jupi. Pobyczę się 2 tygodnie i potem do Was wracam :)
Pozdrawiam wszystkie okrągłe brzuszki :) oraz przyszłe okrągłe.... :)

Hej Kochane!

Dziekuję Wam wszystkim za gratulację!
Trzymam za Was kciuki i czekam na dobre wieści od Was :tak:. Na pewno już niedługo :-).

post_ptaszyna Kreta! Cudownie! Odpoczywaj ile się da!

Buziaki!

Kochane czuje się wymiotnie. Zaprzyjaźnilam się bardzo ze swoją toaletą. Dzisiaj byłam na usg i serducho bije jak oszalałe. Moje szczęście ma 22 milimetry. Będzie z nami 10 maja.
Kochane chociaż teraz może się Wam wydawać,ze życie straciło sens, nie poddawajcie się. Każda z nas przeżyje ten wielki dzień- bijące serce pod sercem....Ja uwierzylam i jest.
Pozdrawiam Was moje kochane i dziękuje,że dzieki wam mogłam przetrwać najgorsze chwile w swoim zyciu. CZekam na was na innych watkach.

witam was dziewczyny!
oczywiście GRATULACJIE dla cfcgirl !!!!!!! teraz trzymamy kciuki,by wszystko dobrze poszło aż do maja! Dbaj osiebie i o fasolkę!!!
pozdrawiam wszystkie!

dev071pr___.png

reklama
hej kochane :-) już jestem a właściwie cały czas byłam z Wami ale nie miałam jakoś siły piosać i czytać :no:

dziękuje że pytałyście o Mnie i martwiłyście się dla Was wielkie buziaczki :elvis::elvis::elvis::elvis:

chciałam podzielić się z Wami dobrymi nowinami i dlatego tak długo czekałam żeby napisać posta :tak: jestem w ciąży !!!!!! :elvis::elvis::elvis::elvis: tętno serduszka już bije bardzo mocno :-D dzidziuś ma 13 mm :rofl::rofl:

AMK - gratulacje synusia

cfcgirl - cieszę się razem z Tobą :tak::rofl2::rofl2:

obiecuję że nadrobię posty i postaram się poodpisywać :tak::tak:

Do góry