Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Angelka ja trafiłam do prof. Kalinki, nie owija w bawełnę, jak przetrwam pierwsze 8 tygodni to może będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ekstra!!!!!!1 marzec beta 8
3 marzec beta 46
Boże miej nas w swojej opiece!!!
Bardzo mądrze postąpiła. Do szpitala idziesz z jednym a w trakcie dziecko łapie rota i inne świństwa. To nie ma sensu. Mam nadzieje, ze szybko wyzdrowiejecieAnik...konsultowalam się z moją lekarka, powiedziała ze jutro mam przyjsć z Nikosiem bo chce Go jeszcze osluchac....no i zaczniemy serie zastrzykow.....uff!!!!
Antybiotyku mi teraz nie chcial wziąć więc te zastrzyki to będzie zbawienie. Do szpitala nie chce nas wysyłać bo wczoraj czy dziś zmarła w szpitalu 4-letnia dziewczynka na świńska grypę (to było w Toruniu- naszym szpitalu) Tylko współczuć rodzicom
Pani dr mówi ze pójdziemy z zapaleniem oskrzeli a wrócimy z Bóg wie czym. W sumie ma rację.
No i Mały spadł z wagi....waży 9 kg....a w grudniu miał 10,5 kg No ale nie chce nic jeść. Dobrze ze mleczko z cycusia chociaż pije no i wodę.
Martusia super przyrost