reklama
martussia2203
Jestem MAMĄ!!♥
Bett dobrze pamiętam, ze masz córeczkę Martusie?? Jak miło widzieć znajome Forumki
Gloria ja byłam po lyzeczkowaniu. Odczekalismy do pierwszej miesiączki, a później oboje z mężem stwierdziliśmy, ze jeśli macica nie jest gotowa po prostu nie przyjmie zarodka. Dzięki Bogu moj zarodek właśnie ogląda bajkę
Alza co się stało? Zemdlalas??
Gloria ja byłam po lyzeczkowaniu. Odczekalismy do pierwszej miesiączki, a później oboje z mężem stwierdziliśmy, ze jeśli macica nie jest gotowa po prostu nie przyjmie zarodka. Dzięki Bogu moj zarodek właśnie ogląda bajkę
Alza co się stało? Zemdlalas??
Kroplówki podałam sobie sama. Byłam u gina i powiedział, że w takim stanie to już w poniedziałek powinnam być w szpitalu. Z usg wynika, że pęcherzyk jest za mały i wydaje się, że widać echo serca, ale bardzo słabo. Teraz już leżę w szpitalu, z badania wychodzi, że pęcherzyk ma odpowiedni rozmiar, echa serca nie widać, ale mówią, że tak może być, że jeszcze jest bardzo młoda ciąża. No i mdłości mam coraz mniejsze. Boję się, że wyjdę stąd w jednopaku
MisiaMonisia
Fanka BB :)
Alza &&&&& musi być dobrze
Gloria .... czekanie po poronieniu to bzdura o ile wyniki wszystkie są ok.
Ja musiałam odczekać 4 miesiące ze względu na toksoplazmoze. Mój organizm musiał wytworzyc przeciwciala i sam musiał zwalczyć chorobę. Dopiero po 4 miesiącach dostałam zielone światło (jak wyniki były dobre).
Ja musiałam odczekać 4 miesiące ze względu na toksoplazmoze. Mój organizm musiał wytworzyc przeciwciala i sam musiał zwalczyć chorobę. Dopiero po 4 miesiącach dostałam zielone światło (jak wyniki były dobre).
Ostatnia edycja:
reklama
gloria6
Fanka BB :)
Jasne ze tak Misia, to wlasnie mialam na mysli.
Alza &&&&& musi być dobrze