reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
martaha bardzo mnie zaintrygowałaś swoim postem. Musze pogrzebac w necie moze cos mi sie uda znaleźć w tym temcie. A powiedz mi od ktorego dnia cyklu bralas lutke?

Doris tak jest! ;-)

Strasznie mnie to zaciekawilo. No bo czytalam ze stosowana za wczesnie tzn przed owulacja moze ją wstrzymać ale zeby az tak pokręcić że uniemożliwia zajście w ciąże to jestem w szoku

8dc . W tym cyklu dodatkowo chodzę na monitoring. 6dc pechol mial 12 mm . W poniedziałek idę na sprawdzenie jak rośnie. ..
Super ze będzie u was taka mala różnica. Ja bardzo chcialam ok 2 lata a tu jak dobrze pójdzie to bedzie moze 4.... eh... ni nic oby w ogóle się udało. ..

Angelstw Martaha może mieć rację. Ja brałam duphaston przez 3 miesiące, potem zmieniłam na luteinę - brałam 4 miesiące albo i dłużej. W końcu miałam już dość i stwierdziłam że we wszystkie ciąże zachodziłam bez wspomagaczy. W tą ciążę zaszłam w pierwszym cyklu bez luteiny:biggrin2: Dodam że chodziłam na monitoring i leki brałam już po stwierdzonej owulacji

Martaha ja też zawsze chciałam małą różnicę wieku ale życie pisze swoje scenariusze...

martaha będzie mala roznica jak sie nam uda...zobaczymy. A za Ciebie juz kciuki sciskam!! Moze razem bedziemy oczekiwały :-)

Naala ja nie twierdzę ze martaha nie ma racji tylko nie mogę zrozumieć działania "przeciwciążowego" luteiny.

reklama
Do góry