reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
martaha bardzo mnie zaintrygowałaś swoim postem. Musze pogrzebac w necie moze cos mi sie uda znaleźć w tym temcie. A powiedz mi od ktorego dnia cyklu bralas lutke?

Doris tak jest! ;-)

Strasznie mnie to zaciekawilo. No bo czytalam ze stosowana za wczesnie tzn przed owulacja moze ją wstrzymać ale zeby az tak pokręcić że uniemożliwia zajście w ciąże to jestem w szoku

8dc . W tym cyklu dodatkowo chodzę na monitoring. 6dc pechol mial 12 mm . W poniedziałek idę na sprawdzenie jak rośnie. ..
Super ze będzie u was taka mala różnica. Ja bardzo chcialam ok 2 lata a tu jak dobrze pójdzie to bedzie moze 4.... eh... ni nic oby w ogóle się udało. ..

Angelstw Martaha może mieć rację. Ja brałam duphaston przez 3 miesiące, potem zmieniłam na luteinę - brałam 4 miesiące albo i dłużej. W końcu miałam już dość i stwierdziłam że we wszystkie ciąże zachodziłam bez wspomagaczy. W tą ciążę zaszłam w pierwszym cyklu bez luteiny:biggrin2: Dodam że chodziłam na monitoring i leki brałam już po stwierdzonej owulacji

Martaha ja też zawsze chciałam małą różnicę wieku ale życie pisze swoje scenariusze...

martaha będzie mala roznica jak sie nam uda...zobaczymy. A za Ciebie juz kciuki sciskam!! Moze razem bedziemy oczekiwały :-)

Naala ja nie twierdzę ze martaha nie ma racji tylko nie mogę zrozumieć działania "przeciwciążowego" luteiny.

reklama
Do góry