reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witch nie wiadomo,mówiła,że pewnie z tego przesilenia,ale w środku jest wszystko oki,moze to z szyjki albo coś,pjeci anie mam,ale wiecie to nie było, ze krew taka mocna,taki baaardzo blady róż,ze jak bym nie przygladała bardzo to bym jei zauważyłą.

ovli kciuki,żeby @ nie przyszła;/

Naala gratki nowych podwójnych kreseczek :tak: &&&&

ovli oby @ jeszcze nie przylazła, nic jej nie będzie jak poczeka;-)

ONA gratki udanej wizyty :tak:super, że wszystko jest ok, oby tak dalej &&&&

my również wczoraj wizytowaliśmy, wszystko ok, nadal chłopczyk. Następna wizyta to już połówkowe. Dostaliśmy też wyniki Pappy - ryzyko trisomii dużo niższe od populacyjnego, biochemia bardzo dobra. Oby tak pozostało :-)

Gratuluję udanych wizyt i 2 kreseczek:-)

Ovli22 a może byś wzięła tabletki antykoncepcyjne i wtedy nie dostaniesz okresu.

Witch84 no mały najczęściej chlusta tym co zjadł. Ale chyba się przejada i dlatego tak wymiotuje. Od wczoraj daje mu cycusia co 2 godziny ale tak żeby ssał 10-12 minut i chyba jest lepiej bo nie wymiotuje tyle albo wcale czasem. Generalnie w 10 dni przytył pół kilo więc jest dobrze.

Olasec myslalam o tym ale ja nie ma żadnych w domu zreszta nigdy nie brałam a teraz już za późno zeby isc do lekarza no tutaj w Uk trzeba sie umawiać na wizytę z tygodniowym wyprzedzeniem . Ale myslalm nad tym czy jakbym nie dostała do wtorku to moze zacznę brać progesteton żeby zatrzymał bo przeciez tabletki anty tez maja w sobie większość składu progesteron . Co myślicie o tym ?

reklama
Naala ja w ciąży brałam witaminy z jodem...ale pytalam moja endo czy moge i powiedziala ze jak najbardziej poniewaz biore to dla dziecka a nie dla siebie ☺Skoro Tobie przepisal to bierz ☺&&&&&&& za kruszynke ☺

Do góry