reklama
Witch nie wiadomo,mówiła,że pewnie z tego przesilenia,ale w środku jest wszystko oki,moze to z szyjki albo coś,pjeci anie mam,ale wiecie to nie było, ze krew taka mocna,taki baaardzo blady róż,ze jak bym nie przygladała bardzo to bym jei zauważyłą.
ovli kciuki,żeby @ nie przyszła;/
ovli kciuki,żeby @ nie przyszła;/
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
Naala gratki nowych podwójnych kreseczek
&&&&
ovli oby @ jeszcze nie przylazła, nic jej nie będzie jak poczeka;-)
ONA gratki udanej wizyty
super, że wszystko jest ok, oby tak dalej &&&&
my również wczoraj wizytowaliśmy, wszystko ok, nadal chłopczyk. Następna wizyta to już połówkowe. Dostaliśmy też wyniki Pappy - ryzyko trisomii dużo niższe od populacyjnego, biochemia bardzo dobra. Oby tak pozostało :-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
ovli oby @ jeszcze nie przylazła, nic jej nie będzie jak poczeka;-)
ONA gratki udanej wizyty
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
my również wczoraj wizytowaliśmy, wszystko ok, nadal chłopczyk. Następna wizyta to już połówkowe. Dostaliśmy też wyniki Pappy - ryzyko trisomii dużo niższe od populacyjnego, biochemia bardzo dobra. Oby tak pozostało :-)
stokrotka85
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny! ogronme gratulacje dla kolejnych przyszłych mamusiek!!!!unas powoli kończymy 15 tydz maluch rośnie brzudzek zaczyna odstawac moze na kolejnym usg zobsczymy płeć!
Olasec
Fanka BB :)
Gratuluję udanych wizyt i 2 kreseczek:-)
Ovli22 a może byś wzięła tabletki antykoncepcyjne i wtedy nie dostaniesz okresu.
Witch84 no mały najczęściej chlusta tym co zjadł. Ale chyba się przejada i dlatego tak wymiotuje. Od wczoraj daje mu cycusia co 2 godziny ale tak żeby ssał 10-12 minut i chyba jest lepiej bo nie wymiotuje tyle albo wcale czasem. Generalnie w 10 dni przytył pół kilo więc jest dobrze.
Ovli22 a może byś wzięła tabletki antykoncepcyjne i wtedy nie dostaniesz okresu.
Witch84 no mały najczęściej chlusta tym co zjadł. Ale chyba się przejada i dlatego tak wymiotuje. Od wczoraj daje mu cycusia co 2 godziny ale tak żeby ssał 10-12 minut i chyba jest lepiej bo nie wymiotuje tyle albo wcale czasem. Generalnie w 10 dni przytył pół kilo więc jest dobrze.
Olasec myslalam o tym ale ja nie ma żadnych w domu zreszta nigdy nie brałam a teraz już za późno zeby isc do lekarza no tutaj w Uk trzeba sie umawiać na wizytę z tygodniowym wyprzedzeniem . Ale myslalm nad tym czy jakbym nie dostała do wtorku to moze zacznę brać progesteton żeby zatrzymał bo przeciez tabletki anty tez maja w sobie większość składu progesteron . Co myślicie o tym ?
reklama
MisiaMonisia
Fanka BB :)
Naala ja w ciąży brałam witaminy z jodem...ale pytalam moja endo czy moge i powiedziala ze jak najbardziej poniewaz biore to dla dziecka a nie dla siebie ☺Skoro Tobie przepisal to bierz ☺&&&&&&& za kruszynke ☺