reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Martaha trzymam kciuki za wszystkie badania &&&&&&&&&&&.........żebys sie w końcu dowiedziała ......gdzie leży przyczyna.

Rzeczywiście spokój tu był przez weekend .

OneMoreTime jak po wizycie???? Mam nadzieję że wszystko dobrze? Bardzo się martwię !!!!!

Mamcia Witaj :happy: Gratuluje synusia....Jak ma na imię? :happy:

reklama
Martaha dzieki.......Kolki minęły:tak: Jakieś 2 tygodnie temu odeszły na dobre :happy: i mam nadzieję ze już nie wrócą.

Teraz walczymy chyba z ząbkami......bo Misiu sie strasznie ślini, wpycha rączki i pieluszkę do buźki i jest marudny...

Wyleciało mi z głowy że OneMoreTime ma swoją połóweczke przy sobie :-) Niech sie nacieszą sobą i brzusiem :-D

angelstw - pięknie napisane :-) oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że przy Dzieciątku czasu mniej i na pisanie na forum nie zawsze znajdzie się chwila, ale zaglądaj tutaj! :-) czekamy też na drugiego Bąbelka, niech Jaś jedynakiem nie będzie :-) ja się też obawiam nieporozumień z Mężem, ale co nas nie zabije to nas wzmocni... :-) Jaś na zdjęciach wygląd na szczęśliwego Malca, Mama jest szczęśliwa to Dziecko tym bardziej :-) pozdrawiam Cię serdecznie :-*

olasec - a za Tobą już 28 tygodni... ale zleciało :-) jak się czujesz?

martaha123 - trzymam kciuki za Twoje badania :-) jeśli masz taką możliwość, to czemu nie, korzystaj z prywatnych lekarzy - i wyniki szybciej, i "obsługa" inna :-)

OneMoreTime - czekamy na wieści :-* mam nadzieję, że z Kruszynką wszystko w porządku, i że może już płeć znasz? :-)

Kinia281 - jaaaaaaaaka ślicznotka! :-) zakochałam się w Niej :p mam nadzieję, że brzuszkowe kłopoty napotykają Księżniczkę coraz rzadziej... :-)

mamcia2014 - gratuluję serdecznie Skarba :-) ja też będę lipcową mamuśką, chyba że Marysia się pospieszy ;-)

my spędziliśmy weekend "imprezowo"... w sobotę imieniny mojej Mamy, więc goście i szykowanie cały dzień... a w niedzielę wybraliśmy się ze znajomymi nad Wisłę na plażę, jest takie fajne miejsce w stolicy, można iść nawet z dziećmi, wziąć zabawki itp. i się trochę poobijać :-) ... aż zachciało mi się urlopu i jakiegoś wyjazdu... poleżeliśmy, pogadaliśmy o wszystkim i o niczym, i tak dzień zleciał... :-) trzeba korzystać z wychodnego dopóki można na spokojnie :-)

i wczoraj zaczęłam się pakować do szpitala, a dziś skończyłam :-) i wiecie co? Nie wiedziałam jakie rzeczy wziąć dla Małej - czy lepiej pajace, czy body + kaftan...więc wzięłam trochę tego, trochę tego... zobaczę co będzie mi łatwiej zakładać...
no i z rana pomalowałam drugi raz łóżeczko, więc mam nadzieję, że jutro już będzie gotowe i pochwalę się Wam jakie Tatuś zrobił dla swojej Królewny :-)

pozdrawiam Was serdecznie :-)

Cześć dziewczyny :-) J wyjeżdża dzisiaj, ale wpadłam na sekundkę podzielić się wieściami. Otóż moja małpka (tak ją nazywam, bo na jednym usg, gdy spojrzała prosto w usg, tak śmiesznie wyglądała :tak:) ma się dobrze i na 90 % ( lekarz powiedział, że "na jego oko" ) jest dziewczynką :-):rofl2: . Na następnej wizycie 6 lipca postaramy się potwierdzić na 99%.
Na poprzedniej wizycie odstawiliśmy dupka a teraz lekarz powiedział, żeby odstawić luteinę, ale boję się tego. Nie wiem czy nie pobiorę jeszcze jakiś czas chociaż 1 raz dziennie, bo i tak mam spory zapas:baffled::confused: Zostałabym na acardzie i clexane, z tym, że acard też pewnie jeszcze tylko jakiś czas.
W każdym razie mogę już prowadzić normalny tryb życia (wiadomo, bez jakiegoś dźwigania i w ogóle), no i że tak naprawdę mogłabym wrócić do pracy. Ale na końcu wizyty powiedział, że dla spokoju darowałby sobie jednak pracę i zdecydowaliśmy z J, że nie wracam.

Zaczęliśmy już wstępnie planować zmiany w drugim pokoju. Będziemy mieli problem, by w małym pokoiku umieścić niemowlę i 10-latka :baffled:

Masha, jestem bardzo ciekawa tego łóżeczka :happy:
Martaha, oby badania rozwiały wszelkie wątpliwości &&&&&&&&&&&&&&&&
mamcia, dziękuję :happy: gratuluję Wiktorka i dużo zdrówka dla niego :-)
Misia, jejku... Nikoś dopiero się urodził a już ząbki mu wychodzą :szok::-) oby jak najmniej boleśnie &&&

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko :happy:

One super wieści. Luteina przestaje mieć swoje działanie jak wykształca się łożyska od jakiegoś 14tyg potem znowu może działać ale na skurcze po 24tyg tak mówiła mi doktorka i ja też już nie biorę jej najpierw zmniejszyła dawke sama tydzień brałam po 1tabl a potem odstawiłam

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Witam,ja po mału dochodzę do siebie po weselu. Wczoraj wróciliśmy i byłam tak padnięta i obolała ze płakać mi się chciało.
Dziś byłam na badaniu echo serca Maluszka i wszystko jest dobrze. Bardzo się denerwowalam ale lekarz mnie uspokoił bo wszystko jest książkowo. Mały juz się obrócił główką w dół i waży 1260 gram. Z tej radości pojechałam do smyka, że może coś mu kupie i były wyprzedaże, wiec wydałam 450 zł i wyszłam z pełną reklamówka ubranek, ależ się cieszę :-)

reklama
Do góry