angelstw - pięknie napisane :-) oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że przy Dzieciątku czasu mniej i na pisanie na forum nie zawsze znajdzie się chwila, ale zaglądaj tutaj! :-) czekamy też na drugiego Bąbelka, niech Jaś jedynakiem nie będzie :-) ja się też obawiam nieporozumień z Mężem, ale co nas nie zabije to nas wzmocni... :-) Jaś na zdjęciach wygląd na szczęśliwego Malca, Mama jest szczęśliwa to Dziecko tym bardziej :-) pozdrawiam Cię serdecznie :-*
olasec - a za Tobą już 28 tygodni... ale zleciało :-) jak się czujesz?
martaha123 - trzymam kciuki za Twoje badania :-) jeśli masz taką możliwość, to czemu nie, korzystaj z prywatnych lekarzy - i wyniki szybciej, i "obsługa" inna :-)
OneMoreTime - czekamy na wieści :-* mam nadzieję, że z Kruszynką wszystko w porządku, i że może już płeć znasz? :-)
Kinia281 - jaaaaaaaaka ślicznotka! :-) zakochałam się w Niej
mam nadzieję, że brzuszkowe kłopoty napotykają Księżniczkę coraz rzadziej... :-)
mamcia2014 - gratuluję serdecznie Skarba :-) ja też będę lipcową mamuśką, chyba że Marysia się pospieszy ;-)
my spędziliśmy weekend "imprezowo"... w sobotę imieniny mojej Mamy, więc goście i szykowanie cały dzień... a w niedzielę wybraliśmy się ze znajomymi nad Wisłę na plażę, jest takie fajne miejsce w stolicy, można iść nawet z dziećmi, wziąć zabawki itp. i się trochę poobijać :-) ... aż zachciało mi się urlopu i jakiegoś wyjazdu... poleżeliśmy, pogadaliśmy o wszystkim i o niczym, i tak dzień zleciał... :-) trzeba korzystać z wychodnego dopóki można na spokojnie :-)
i wczoraj zaczęłam się pakować do szpitala, a dziś skończyłam :-) i wiecie co? Nie wiedziałam jakie rzeczy wziąć dla Małej - czy lepiej pajace, czy body + kaftan...więc wzięłam trochę tego, trochę tego... zobaczę co będzie mi łatwiej zakładać...
no i z rana pomalowałam drugi raz łóżeczko, więc mam nadzieję, że jutro już będzie gotowe i pochwalę się Wam jakie Tatuś zrobił dla swojej Królewny :-)
pozdrawiam Was serdecznie :-)