reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

anty, oczywiście, że tak :tak:wypróżniam się średnio raz na 3 dni :baffled: i to nie zbyt "intensywnie", bo boję się przeć i zostawiam w toalecie tylko to co ewakuuje się bez mojej pomocy :baffled:
Co u Ciebie? Coś postanowiłaś?

Misia, też poprzestanę na 1 szklance na noc, bo wtedy jest najgorzej...:baffled: Przesłodki mężczyzna z Nikosia :tak::-) a jak kolki? lek już zaczął działać?

lumia, i jak tam? @ przylazła?

reklama
anty2 - lekarz mi powiedział, że mam bardzo wysoko brzuszek i macicę, i że to jelita i inne narządy przesunęły mi się tak do góry - i jak zjem dużo lub coś wzdymającego, to będzie mnie boleć (a brzuch rzeczywiście mam chyba dość wysoko...) Ale czy to jest to, pewna na 100% nie jestem, bo dziś miałam okropną noc właśnie z powodu tego bólu - lewa strona bolała mnie na przelotowo...tak promieniowało.. no ale cóż.

dziś od rana jakaś zgaga mnie męczy :-/ w ogóle coś dziś kiepsko się czuję... w sobotę wieczorem byłam na koncercie, chłodno się później zrobiło i się chyba podziębiłam...

Misia - Nikoś gwiazdor :-) i już miesiąc zleciał...

anty2 - a co u Ciebie?

OneMoreTime - kiedy następna wizyta u lekarza? ;-)

Masha, ale skoro brzuszek i macicę masz wysoko, to jelita itp. powinny być chyba nisko...:confused: ale skoro lekarz tak twierdzi...
Ja idę na krótką wizytę w ten czwartek ok. 16:00, bo powiedziałam, że nie wytrzymam 2 tyg. i muszę podejrzeć maleństwo. Więc tylko wskoczę szybko na samolot, posłuchamy serduszka i to wszystko :happy:

OneMoreTime - już 10 tygodni i 4 dni :-) oby szybko zleciało i zaraz poczujesz ruchy :-)
a z tymi jelitami to one chyba tak po całości są - u góry też, z tego co widziałam na obrazkach... no i wątroba jeszcze... ale nie znam dokładnie :-)

OneMoreTime dziekuje ze pytasz...Kropelki pomogły i to bardzo. Efekty były juz widoczne po pierwszym dniu stosowania.....Bączki elegancko wyskakiwały ;-) No i zeszła z Niego kupka która zalegała w jelitkach.....kupa od stóp po pachy :-D:-p No i kolki mineły choc kropelki jeszcze podaje tak na wszelki wypadek :tak:

Masha dni z Nikosiem za szybko mijają ...Niedawno Go urodziłam a tu już ponad 6 tygodni.......szok!!!! Wstajemy codziennie o 8:00 rano i nie zdążę się obejzec jak jest 21:00 i Misio idzie lulkać :eek:

A Ty Kochana jeszcze troszkę i ujrzysz swoja Kruszyneczkę :-) Forumowe ciocie juz nie mogą się doczekać :-D

Anty
No niestety, walcze dalej...
A co tam u Ciebie? Co postanowiliscie? Macie juz plan dzialania?

One
PrzylazlA....niestety....

Kinia
Odezwij sie!!!!!!

Dziewczyny, czy ktoras ma kontakt z Kinia? Martwie sie, ze sie nic nie odzywa....

A ja jutro do lekarza. Dalej bije sie z myslami czy odpuscic cykl i zrobic hsg, czy zawalczyc raz jeszcze... jeszcze podpytam o to hsg po ktorym podobno mozna sie starac, ale jest mniej dokladne....

Hej jestem tu od nie dawna... stracilam 3 ciaze... teraz sie staramy po raz 4 ale narazie nic z tego nie wychodzi... za 3 dni spodziewana miesiaczka jestem przybita :(:crazy:

Wczoraj miałam dostać @ póki co nie przyszla. Test robiony dziś rano wyszedł negatywny. Czuję że @ w końcu przyjdzie. Niepokoi mnie tylko to, że cykle mi się wydłużają. Nie wiem czy to przez leki na tarczyce które biorę czy coś się dzieje.

Lumia, a przypomnij co to jest hsg?

Lenka, witaj :happy: zapalam światełka dla Twoich aniołków
[*]
[*]
[*] Ja również straciłam 3 ciąże i teraz jestem na początku 4 - mam nadzieję, że szczęśliwej. Robiłaś jakieś badania - znasz przyczynę? Ile cykli się już starasz?

Black, mi teraz blady test wyszedł dopiero 3 dni po terminie @ Wiem, że ciężko o cierpliwość, ale to jedyne co mogę doradzić teraz :sorry: albo betę jutro, jeśli @ nie przyjdzie.

reklama
Jesteśmy. Powróciliśmy :-D
skwar lał się dziś z nieba ale mój dzielny podróżnik Jasio nawet nie kwęknął w czasie podróży :tak:
jestem z niego taka dumna :sorry:

Masha - zgaga? To była moja zmora zarówno w dzień jak i w nocy...po 30. tyg franca nie odpuszczała ani na chwilę! Na porodówce nawet mi dała jeszcze popalić...ale jak tylko urodziłam poszła w pizdu :-D także trzeba przeczekać. Czas zasuwa konkretnie, jeszcze chwila i Ty wylądujesz na porodówce ;-)

Lenka witaj i zostań z nami. Każda z nas wie co czujesz, może łatwiej ci będzie wśród nas przejść przez straty i starania. Bądź silna.
[*] dla Iskierek.

OneMore jeszcze chwila i poczujesz smyrania brzuszkowe :-D

lumia ja też się zastanawiam co z Kinią...
podpytaj lekarza jak on widzi Twoją sytuację i co proponuje i wtedy podejmijcie decyzję

Black zaczekaj cierpliwie do terminu @. Z testami to różnie bywa. A my tu zawsze powtarzamy że póki nie ma @ - jest nadzieja :tak:

Pozdrawiamy z Jasiem ;-)
AdobePhotoshopExpress_22951bcfe7cc42dea7c7f2e0bf0e8f07.jpg

Załączniki

• AdobePhotoshopExpress_22951bcfe7cc42dea7c7f2e0bf0e8f07.jpg
    AdobePhotoshopExpress_22951bcfe7cc42dea7c7f2e0bf0e8f07.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 59
Do góry