reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hehe dzieki Dziewczyny ze pytacie;-)
Nie odniosę sie do Was z osobna bo z telefonu o tej porze mi ciężko ale jak tylko bede miala chwile przy laptopie odezwe sie napewno:tak:
Podróż minela rewelacyjnie!:-) Jas jest stworzony do jazdy samochodem. Cala podroz przespal. Zaliczylisny jedno karmienie po drodze i zmiane pieluszki :-D takze super super! W nowym miejscu jedyne co to nasz rozklad nocy stracil waznosc:-p bo mamy juz za soba 2 nocne karmienia;-) chcialabym zeby nastepne bylo kolo 7 rano no ale zobaczymy:-D

reklama
Trudno mi się do każdej odnieść osobno bo piszę z tel z majówki.Ja w tym roku skończyłam 31 lat. Chciałabym mieć dwoje dzieci, ale póki co słabo to wygląda a ja czuję że zegar tyka. Oczywiście wszyscy mówią ze teraz można po 40 rodzić i wskazują za przykład Kożuchowska ale celebrytką nie jestem i chciałabym wcześniej. Czuję od kilku dni ciągnięcie jajnika. W poniedziałek ma być @ i czuję że przyjdzie. Udanego weekendu!

Hej dziewczyny :)
Mało pisze bo ciągle coś się dzieje. Na razie wszystko ok. Chyba ...
Od 3 tygodni non stop boli mnie podbrzusze. Od tygodnia jestem drazliwa , nawet mnie dotknąć nie można... Od jakiś 2 dni latam do ubikacji co chwilę oddawać mocz. Niespodziewane gazy tak samo.. Sutki mam bardzo wrażliwe co jest dziwne bo nigdy tak nie miałam chyba, ze przez okres ciąży.. Ogólnie ciągle jestem zmęczona choć teraz mam dużo wolnego i praktycznie ciągle siedze albo leżę.. A o jedzeniu nie wspomne. Ciągle bym coś jadła.. Nie wiem co i jak ale zaczynam mieć podejrzane myśli. W poniedziałek mam dostac @ zobaczymy co będzie a jak nie to teścik pójdzie w ruch. Nie wiem co o tym myśleć ale byle by było dobrze :)

One sliczna kropeczka:*
Pozdrawiam :)

Black, ja właśnie skończyłam 33 lata :-/ też chciałabym mieć dwójkę...
ag, wypisz wymaluj objawy ciążowe ;-) &&&&&&&&&&&&&&

A ja schizuję na maxa... brzuch mnie pobolewa, albo kłuje po bokach albo jakby mi ktoś kamień na podbrzuszu położył... fakt, że mam też spore gazy (wiec może też jelita marsza grają), ale i tak już byłam w rozpaczy - palpitacje serca, panika i noc nie przespana w oczekiwaniu na najgorsze... tak czy inaczej zapodałam sobie wczoraj na noc nospę (popuszczałam trochę bączków ;-) ) i dzisiaj póki co lepiej. Ale pewności co do powodu takiego stanu rzeczy nadal nie mam :-/
dzisiaj mamy w planach grilla, przyjdzie siostra z dziećmi, więc może uda się myśli w innym kierunku popędzić...

Miłego dnia dziewczyny :-)

Ostatnia edycja:
Black, ja właśnie skończyłam 33 lata :-/ też chciałabym mieć dwójkę...
ag, wypisz wymaluj objawy ciążowe ;-) &&&&&&&&&&&&&&

A ja schizuję na maxa... brzuch mnie pobolewa, albo kłuje po bokach albo jakby mi ktoś kamień na podbrzuszu położył... fakt, że mam też spore gazy (wiec może też jelita marsza grają), ale i tak już byłam w rozpaczy - palpitacje serca, panika i noc nie przespana w oczekiwaniu na najgorsze... tak czy inaczej zapodałam sobie wczoraj na noc nospę (popuszczałam trochę bączków ;-) ) i dzisiaj póki co lepiej. Ale pewności co do powodu takiego stanu rzeczy nadal nie mam :-/
dzisiaj mamy w planach grilla, przyjdzie siostra z dziećmi, więc może uda się myśli w innym kierunku popędzić...

Miłego dnia dziewczyny :-)
Kochana mam to samo.... Brzuch jak.kamien na wysokości zoladka wzdecia ciazowe jak.nic.... Mi doktorka poradzila brac espumisan i faktycznie w ciazy bezpieczny nie wchlania sie biore co jakis czas i jest lepiej

ag92 rzeczywiście podejrzane :-) &&&&&&&& w takim razie mocno zaciśnięte :tak: oby wredna @ nie przylazła ;-)

OneMoreTime będzie wszystko dobrze.....wierzymy w to bardzo z Nikosiem ;-) I cały czas zaciskamy kciuki &&&&&&&&&&&
Jak się denerwujesz to pij meliskę....ja piłam w ciąży....Gin mi kazała żeby się wyciszyć :tak:

6-tygodniowy Nikoś wita się z forumowymi Ciotkami :happy:
20150503_121701.jpg

Załączniki

• 20150503_121701.jpg
    20150503_121701.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 62
Hej
Mało piszę bo nastroju brak niestety. U mnie nic nie będzie w tym cyklu pomimo trzech pięknych pęcholi podczas owu. Niestety dziś 24 dc i zero objawów. CO PRAWDA @ ma przylezc dopiero za 5 dni ale ja na tym etapie zawsze odczuwałem juz ból (.)(.). A teraz nic, zero! Zmęczona nie jestem, (.)(.) nie bolą także lipa. I już mam dół ze znow to samo.

Ostatnia edycja:
Doris, ja w tym zaciążonym cyklu też nie miałam kompletnie żadnych objawów przed terminem @ i byłam przekonana, że nic z tego a jednak udało się :-) w cyklach, w których się nie udawało miałam bardziej wrażliwe piersi niż w tym pozytywnym ;-) także tym się nie sugeruj i poczekaj cierpliwie do terminu @ by zatestować. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ewel, mi się sprawą rozgrywa typowo w podbrzuszu i po bokach, nawet takie bulgotanie czuję, ale już sprawniej "uchodzą ze mnie gazy" ;-) i jest o niebo lepiej. Dziękuję za podpowiedź, bo stresowałam się strasznie i pewnie stąd ból brzucha był jeszcze większy.

Misia, dzisiaj zaopatrzę się w melisę. Inaczej się nie da :-/ ile mogłaś pić dziennie? &&&&&& za wyniki cukrowe :-)

Ostatnia edycja:
lumia kurde niefajnie, ze jednak się nie udało...
olasec gratuluję synka:tak: widać w tym roku urodzaj na chłopców...
ewel gratuluję pierwszego rzyganka;-)
ag o matko, przykro mi... Ogromne &&&&&&&&&& za udaną walkę twojego męża z tym draństwem. I jeszcze &&&&&&&&&&& za te dziwne objawy ;-)
kifsi gratuluję :tak:
masha ja też tak miałam jednej nocy, to był tak straszny ból, że zastanawiałam się czy nie dzwonić po pogotowie, bo sama w domu byłam, ale potem zasnęłam znowu a rano mi przeszło. Daj znać co ci lekarz powiedział.
kinia i co z tymi wodami?
doris poczekaj jeszcze trochę z tym załamywaniem....
blackcat i co? i co?
gloria moja siostrzenica ma cudne pieski do oddania;-)
one piękne zdjęcie. Cieszę się niezmiernie, że wszystko ok. Co do bólu brzucha to pamiętam, że Karola tak miała,a przyczyną były zwykłe zaparcia. NIe masz z tym problemów?
angelstw to fajnie, ze Jaś taki dzielny w podróży. Trochę biedna jesteś z tymi 350 kilometrami do rodziców... Ja u swoich jestem średnio 2 razy w tygodniu:-D
misia ale ten czas szybko leci:szok: Nikos cudny

reklama
OneMoreTime gin pozwoliła mi wypijać 2 dziennie....ale piłam tylko jedną z wieczora bo działała na mnie usypiająco ;-)

Teraz pediatra tez kazała mi pic meliske ze wzgledu na Nikosiowe kolki :tak:

Do góry