reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A to moje Szczęście... Jejku, jak ten czas szybko leci, za szybko. Wojtuś niedawno był taki maleńki, tak szybko się zmienia, uczy, tak dużo już potrafi . Te bezcenne chwile umykają, chciałabym je zatrzymać, nacieszyć się. Za szybko mija dzień za dniem. A każdy zaczyna się od uśmiechu tej najukochańszej buziuchny. No i oczywiście znów ryczę, ze wzruszenia i szczęścia. Bardzo, najmocniej z głębi serca życzę Wam takiego szczęścia. Ja miałam chwile załamania, moje otoczenie mi współczuło, choć nie wyrażało tego głośno, nie wierzyło, że nam się uda, bo wiek, bo trzy straty pod rząd za mną, bo małe szanse... A jednak nasz Cud jest na świecie
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
I wiecie co? Moja lekarka namawia mnie za rok na drugie, mąż bardzo by chciał, ale ja się boję, że to już kuszenie losu, że nie dam sobie rady, że ciąża była ciężka i gdyby znów tak było, nie mogłabym zając się Wojtusiem tak, jakbym chciała najlepiej, z dwoma szkrabami też ciężko. Mówiłam - nie, ale teraz po nocach mi się śni podejmowanie decyzji. Bo nasz Synuś wcześniej niż rówieśnicy zostanie sam na tym świecie, ma już starych rodziców , starych dziadków, kto Go będzie wspierał... Tak patrzę na mojego Synka i serce mi pęka, gdy o tym pomyślę. Kochamy Go nad życie, damy Mu wszystko co możemy, ale czasu nie cofnę, nie będę już młodsza, nie będę żyć wiecznie, żeby Go chronić. Tak mnie gryzie ta myśl od samego początku, gdy się pojawił na świecie.
Zobacz załącznik 672593Zobacz załącznik 672594

reklama
małgonia , cudny ten Twój Wojtuś :)
nie myśl o wieku tylko działaj ! będziesz mieć jeszcze drugie takie szczęście :)

Malgonia Ty nie myśl o wieku tylko działaj:tak: Teraz wiele par późno decyduje się na dziecko, a poza tym nikt nie wie co jest nam pisane. Dziś jesteśmy, jutro kto to wie... Wojtuś przesłodziak:-D

Jetta witaj, dla Aniołków
[*] Owocnych starań życzę:-) Mój chłop łyka salfazin, a ja kwas, wiesiołek(zalecenie lekarki), magnez i witaminki B które mi w szafkach zalegają:-)

Pozdrawiam dziewczynki:-)

jett Witaj wsród Nas :happy:.dla Twoich Aniołków (*) (*)
Tez proponowałabym branie zwykłego kwasu foliowego ;-) Owocnych starań :happy:

Masha &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& już na czwartek ;-)

Malgonia ale słodziak z Wojtusia :-D Jest taki cudny:happy:
Tak jak dziewczyny napisały.......nie myśl o wieku tylko w przyszłym roku do dzieła :-D
Ja też nie jestem pierwszej młodości ;-)

Dziewczynki......byłam dzis u diabetologa....na ostatniej juz wizycie.....dostałam skierowanie do szpitala na 4 marca.....już do porodu !!!!!!! Czyli to za tydzień :-)
Pani Dr skierowała mnie bo mówi ze patrząc na moje cukry i na mój brzuszek to poród może byc lada chwila :-)
Takze od przyszłej środy nie będę sie tu odzywać bo nie będę miała jak.....Pisałabym Angelstw co u mnie i przekazywałaby Wam wieści....ale nie chcę Jej przeszkadzać...ma teraz przecież Jaśka ;-) Takze odezwę sie dopiero jak będziemy z Maluszkiem w domu.

Misia nie wygłupiaj się tylko masz mi pisać co i jak! :-D czekam razem z Tobą na Kevinka i na wieści że mały już jest na świecie! :tak:

światełka dla Twoich Skarbów jett
[*]
[*]
kciuki za owocne starania! :tak:

malgonia Wojtuś jest uroczy :sorry:

Dziewczynki. Ja dalej z komorki pisze. Podczytuje Was ale pisanie z kom to jakas masakra:/ Nie moge tez dac podziekowan i polubien, za co z gory sorki;-)

One
Dzieku za info. Ja chlamydie zrobilam, ale mam takiego stresiora przez te dlugie cykle, ze chyba troszke popadlam w paranoje...ale juz schodze na ziemie:-)
Wlasnie takie dlugie cykle mam i to jeszcze na clostilbegyt:/ masakra

Jett Witaj!
Pale swiateljo dla Twojego Aniolka*

Misia
Ja pierdziu i ty lada moment pochwalisz sie fotka;-) trzymam kciuki&&&&

Malgonia
A ile masz lat, ze takie czarnowictwo? Kochana dzialaj, dzialaj i jeszcze raz do dziela;-)

Martavel
A jak Ty sie czujesz?

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie:-)

reklama
Kinia, a ten gbur dalej swoje...myślałam,że to tylko jeden wyskok był a on w zaparte idzie :no:
misia,
buzia się sama w banana zmienia :-) jeszcze tydzień, jeszcze chwila... &&&
malgonia,
myślę, że Wojtuś będzie wdzięczny za towarzystwo :tak: udało się raz - uda się kolejny ;-)
magda,
super :-)
jett
, witaj :happy: światełka dla Twoich aniołków
[*]
[*] od razu wpisuję Cię na listę i powodzenia życzę :-) &&&

LISTA STARACZEK
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Doris - termin niechcianej @ 2 marca 2015 r.
jett94 - termin niechcianej @ 8-10 marca 2015 r.
Naala - termin niechcianej @ 10 marca 2015 r.
Neta81 - termin niechcianej @ 14 marca 2015 r.
OneMoreTime - termin niechcianej @ 19 marca 2015 r

Lumia - termin niechcianej @ ok 28 marca 2015 r.

ONA1227 – termin niechcianej @
anty2 - termin niechcianej @

Ostatnia edycja:
Do góry