reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Z tego co przeczytalam to lekarz olasec kazał odstawic acard i clexane a nie dupka! Przy clexanie efektem "ubocznym" sa krwiaki. Dodatkowo gdy się krwawi, to krwawi się jeszcze wiecej bo rozrzedza on krew. Ja tez w szpitalu musialam miec własne leki... Niestety taka nasza służba zdrowia.
Olasec kciuki nieustajace!

reklama
Kwiatuszku to wypowiedź Olasec z wczoraj:
"Najgorsze jest to ze mi żadnych leków nie dają i kazali wszystko odstawić. Nawet duphaston. Masakra. Tak się boję
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=
Leżę i tylko do sikania wstaje. Krwawienie jest malusienkie.praktycznie tylko podczas sikania"

Z tego wynika że duphaston też kazali odstawić.

Olasec jak dzisiaj się masz? Plamisz? Krwawisz? Jak się czujesz?

Masha dużo siły!! Migrena to największe dziadostwo jakie się może przypałętać...znam z autopsji...mnie nie ma jak łapie mnie migrena. Przenoszę się do innego świata. Sama nie wiem gdzie...

Potwierdzam migrena jest straszna.
Na szczęście mi w 3 trym.ustąpiły bóle głowy......Aż człowiek odetchnął.

Olasec
jak tamsytuacja?

Anty,Doris gdzie jesteście dziewczynki????

OneMoreTime kiedy dokładnie wylatujesz do J.? Pewnie pisałaś....ale wiesz.....Mam dobrą pamięć ale krótką ;-)

Angelstw u Ciebie wszystko dobrze?

Kciuki za wszystkie staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Misia u mnie dobrze, dzięki!

Intensywnie myślę o porodzie odkąd lutówki zaczęły się "sypać" :-p

nie ukrywam, ale ciężko mi już. Pachwiny mnie bolą i ciągnie w nich mocno.
No czuję mocno że to już końcówka :sorry2:

Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wsparcie!

Ostatni raz odrobinę krwi miałam wczoraj ok 10 rano jak poszłam się wysikac. Wczoraj wieczorem na obchodzie zapytałam dlaczego wszystko kazali mi odstawić kiedy duphaston jest bardzo ważny wiec lekarz stwierdził że przegladnie moje zalecenia i coś zdecyduje.po chwili przyszła pielęgniarka i powiedziała żebym wzięła swój duphaston bo oni nie mają. Skandal! I do teraz biorę swój dupek. Tylko mi magnez dają od siebie. Cieszę się,że już nie krwawie i może wszystko dobrze się skończy. Lekarz mówił, że jak nie zacznę krwawić to mnie jutro wypisza do domu, ale zanim wyjdę to upomnę się o kontrolne usg.bez badania nie pójdę stąd.trochę mnie wkurza to olewajace podejscie do kazdego. Może to przez to,że jest weekend. Sama nie wiem.

Olasec
Szkoda ,że trzeba to pisać, ale walcz i nie daj się "zbyć" !!! Zdrówka dla Was!

Neta
A ja mam urodziny pod koniec pażdziernika, więc jakbym teraz Zafasolkowałam:) to na urodziny prezent cudny:D, Więc znów Nas coś łączy;)

Masha
A jak tam ból głowy. Mam nadzieję, ze już lepiej?

Angelstw
To już ostatnie chwile w dwupaku:) Wow:szok: jak ten czas zasuwa:-)

Olasec koniecznie muszą Ci zrobić usg!!! Cieszę sie że krwawienia ustąpiły. Ściskam mocno i trzymam dalej za Was kciuki :*

Lumia, Neta &&&&&&&&&&&&&&&& dziewczynki za owocne staranka ;-)

Angelstw mnie boli coś po wewnętrznej stronie nóg....zwłaszcza jak stoje na jednej nodze przy zakładaniu bielizny czy spodni :baffled: To są te pachwiny? No i ten ból pojawia sie jak w nocy wstaje do wc......Może to być od ciągłego spania na bokach?
Tez czuje ze ten dzień zbliża sie wielkimi krokami. Brzusio już całkowicie mi się opuścił :tak:
Ale jestem gotowa nawet na "juz"......Wszystko przygotowane......Torba spakowana, nosidełko i ubranka i kocyki na przywiezienie tez :happy2: Także Kevinku przybywaj!!!! :-D

olasec - w jakim ty szpitalu wyladowałaś ,że swojego dupka musisz wykorzystywać :szok: masakra jakaś :no: &&&&&& za maleństwo , trzymaj się :tak:

misia - nie wywołuj wilka z lasu niech synek jeszcze troche posiedzi :tak:

angelstw - &&&& za lekki poród bo u ciebie to juz ostatni level :tak:

&&&& dla starających ten rok bedzie wasz :-D

reklama
Do góry