reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kobietko gratulacje kochana. Bardzo sie ciesze,ze sie odezwalas. Wiktorek cudny:) prosze zagosc na watku-wiesci od rozpakowanych:) kilka osob tam na Ciebie czeka!

reklama
kobietko, gratuluję kochana:-) ale radość bije od Was, aż miło popatrzeć:tak:
angelstw, ziarenek jest bardzo fotogeniczny;-)

Po kilku godzinach "łażenia" po sklepach kupiłam sukienkę, buty i torebkę w jednym sklepie :rofl2: odkąd biegam sylwetka mi się wysmukliła i zaszalałam z kreacją na wesele. wyglądam mega sexi
cool2.gif
W końcu kiedy jak nie teraz?

Ostatnia edycja:
Kobietka wyglądacie razem przecudnie:-) Cieszę się, że się odezwałaś i jeszcze raz ogromne gratulacje!!!

Angelstw świetna fotka, synek wygląda na mega zrelaksowanego:-) Mówisz, że mały rajdowiec wam rośnie - no to będzie ostra jazda:-D

Ależ tu się dzieje. ... Edyta i Enya, długo wyczekiwane gratulacje :)

Kobietko, czekałyśmy na wieści od Ciebie i czekałyśmy i wreszcie są! Tęskniłyśmy! Wygladacie pięknie.

Mam nadzieję, że bedziecie wpadać na wieści od rozpakowanych. Ściskam.

Mamcia ty powinnas pobtylku dostac. Bo tule dziewczyn co sie o ciebie martwilo i pytalo to juz nie pamietamczy jeszcze o kogos!!!! Ciesze sie ze jestes i mam nadz ze znow nieodlecisz w kosmos
Jak sie czujesz jak macierzynstwo jak syn
Maz prace znalazl. Och kobito teskilysmy

Witajcie kochane.dawno mnie tu nie było.siedzę wciąż na wieściach;-).

Misia monisia gratuluje;-)widzę,że nareszcie doczekaliście się maluszka w brzuszku.

Onemoretime widzę,że porobiłaś badania.jakie rokowania?

Elka witaj kochana:-*co u ciebie?

Enya gratulacje.

Kobietko widzę,że przypomniałaś sobie o forum.każda dziewczyna wita cię tu serdecznie.ja taka miła nie będe.wiele osób pytało o ciebie.każdy się martwił jak nagle zniknęłaś.teraz się pojawiaszjak gdyby nigdy nic.jeśli nie miałaś ochoty się tłumaczyć co się działo,trzeba było chociaż nap,że żyjesz.jeśli nie miałaś dostępu do internetu to trzeba było wysłać smsa do lil lub do mnie,że u ciebie wszystko dobrze.robiłam z siebie kretynkę pisząc na fb do twoich znajomych i pytając co u ciebie.dziewczyny wertowały forum w poszukiwaniu informacji od ciebie,aż tu nagle pewnego dnia pojawiłaś się na fb wklejając zdjęcia synka i nie odp mi nawet na pw...tak się nie robi.otrzymałaś tu wsparcie i co?widać nie warto było się tak zamartwiać.chyba zabardzo się wczuwam w to forum,bo mimo,że nie znamy się osobiście to jednak w jakimś stopniu przywiązujemy się do siebie.wkońcu łączą nas wspólne tragedie.po tragicznej śmierci Agnieszki o której kiedyś pisała as,każde niewyjaśnione zniknięcie i brak jakich kolwiek wiadomości budzi niepokój...

Dodałam suwaczki :) Muszę przyznać, że bardzo fajna sprawa to USG 3D, tak dokładnie widać twarzyczkę, na prawdę można stwierdzić do kogo maluszek jest podobny. No i dla niego fajna pamiątka. Może sama się skuszę, tylko pewnie musiałabym jechać do Opola bo u nas to nie ma takich specjałów.

Karola........dziękuję bardzo :-) Doczekaliśmy się Maluszka.....i nawet nie wiem kiedy ten czas tak szybko zleciał........niebawem dojdziemy do półmetka :-D
Super że się odezwałaś.....Co u Ciebie? Jak Jaś sie chowa? I jak Ty się czujesz? :blink:

Kinia śliczne suwaczki;-) Jeden nawet taki jak mój :-D

OneMoreTime
Gratuluję udanych zakupów ;-) Skoro piszesz ze wyglądasz "mega sexi"......to J zwariuje :-D
odziej się w kreacje i pokaż sie Nam tutaj :tak: Bo aż ciekawość zżera :-p

reklama
Kobietko gratulacje!! Potwierdzam słowa Karoli -robiła wszystko żeby Cię namierzyć i bardzo się martwiła-wcale się nie dziwię że jest wkurzona....

OneMoreTime aż Ci zazdroszczę tych przygotowań, ja też za tydzień mam ślub i małe wesele ale co z tego skoro nawet nie mam w czym iść - w sukienki stare się nie mieszczę a na nową póki co mnie nie stać....Nie wiem co zrobię:no:

Do góry