reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzięki, Dziewczynki :-)

Powtórzę jutro rano :-). Zasadniczo to ja nawet nie wiem po ilu minutach wyskoczyła ta druga kreska. Spojrzałam na test po 5 minutach a potem dopiero po ok. 18-20.
nigdy wcześniej nie wyskakiwały mi dwie kreski po czasie. No ale może ten typ testu tak ma.

Ostatnia edycja:
reklama
Doris

Ja teraz w tej ciazy tak mialam, wymiotowalam rano i mowie a zrovie sobie test bo bede sobie wmawiac ze jestem a pewnie i tak nie wyjdzie druga krecha. I nasiusialam na test zostawilam go na umywalce w ubikacji i zapomnialam odczytac bo bylam pewna na 100% ze nie jestem w ciazy( od 7 miesiecy nie mialam okresu i owulki i akurat mialam zaczyna clo, zeby wspomoc owu) i pozniej zerknelam a tam dwie kreski jedna slabsza nastepnego dnia zrobilam i tez 2 dawaj na bete i sie okazalo beta 64tys i to byl jakos 11 tydz :)

Alza no powiem Ci że mnie teraz też śmignęło:) Właśnie dzisiaj uświadomiłam sobie że jeszce tylko jakieś 3 tygodnie i parę dni i mogę rodzić:-) Szczerze mówiąc nie mogę się już doczekać porodu, nawet na te bóle czekam z utęsknieniem:-D Oby tylko nie wczesniej bo mąż ma przyjechać na koniec września albo sam poczatek października;-)

Doris test do powtórzenia ale ja wiem że to ciąża - też tak miałam, ta kreska mogła być wczesniej tylko bardzo blada a ty się nie przyglądałaś wnikliwie.A po jakimś czasie ściemniała;-)

Ja jestem na maxa zrąbana, ten tydzień to była totalna kołomyja - przeprowadzka na nowe tymczasowe mieszkanie, jeszcze tylko nie przeniosłam telewizora i dekodera....No ale póki co funkcjonuję na 3 mieszkania a jeszcze czwarte wykańczamy.

Doris i jak tam? Siuśkałaś dzisiaj? :-) &&&&&&&
Myślę ze ten test sie nie pomylił.......ja trzymam oba testy na pamiątkę......z pierwszej ciąży i z tej........kreski nie ciemnieją, nic się z nimi nie dzieje.....więc to na pewno ciąża u Ciebie :-)
I tak jak napisała enya .....może po prostu się dobrze nie przyjrzałaś po tych 5 minutach....a ta kreseczka już tam pewnie była :-D

Kurcze uwielbiam takie informacje :-)

OneMoreTime........Kochana nie możesz sie dołować.........wiem jak jest Ci ciężko......też czekaliśmy na dzidzię ponad 5 długich lat. Nie możesz się poddawać, trzeba walczyć!!!! Zobaczysz że przyjdzie taki dzień, w którym przytulisz do serca swoje maleństwo.........ja w to wierzę!!!
Życzę Ci żebyś była szczęśliwa......zresztą każdej staraczce tego życzę. Bo każda na to zasługuje.......na swoje "Małe Wielkie Szczęście".

Ja ostatnio do doopy sie czuje.......w sobotę rano pojawiła się jakaś dziwna pomarańczowa wydzielina. Nie wiedziałam co mam robić, co mam myśleć. Bo zawsze jak cos się dzieje........to dzieje się to w weekend......Ale razem z Angelstw podjęłyśmy decyzję, że jeżeli jeszcze się pojawi to wtedy pojadę na IP. Nie pojawiło się już nic. Ale dobrze że mam dziś wizytę u swojej gin.
Ogólnie to nie mogę dać sobie też rady z puchnącymi nogami, z bólem pleców........no i z wysokim pulsem. Ciśnienie mam już dobre (wcześniej cały czas niziutkie), a puls powyzej 100. Mam wrażenie że niedługo "pikawa" mi wyskoczy :confused:
Wszystko opowiem na wizycie Pani Dr. Mam nadzieję że nic złego sie nie dzieje.

Doris super.....gratulacje :-) Nie masz czym sie martwić...u mnie też kreseczki wychodziły jaśniutkie :tak:
Najważniejsze że jest ta druga kreseczka :-D
Pamiętaj że zawsze możesz zrobić betkę ;-)

reklama
ONA badałam progesteron pierwszy raz w życiu.......jakiś miesiąc temu. Także nie mam zielonego pojęcia czy ma znaczenie w jakim dniu cyklu się go wykonuje. Ale myślę że możesz zapytać w Przychodni do której chodzisz na pobranie krwi. Powinni wiedzieć.

Ja zbadałam go z czystej ciekawości.....i tak na prawdę dopiero dziś skonsultuję ten wynik z moją gin, bo wcześniej była na urlopie.

Najlepsze jest to że moja endokrynolog zleciła mi badania - TSH, FT3 i cholesterol.......no i jak to Misia........zamiast jechać na czczo.........zjadła śniadanko i wypiła szklankę mleka 3,2% :baffled:. Gapa ze mnie i tyle. W środę mam wizytę u endo więc muszę wykonać te badania dzisiaj............najwyżej jutro u siebie w Ośrodku zapłacę (chyba ok.10 zł) i powtórzę wynik cholesterolu, bo dzisiejszy może być nieciekawy. O losie......kto nie ma w głowie.......

Ostatnia edycja:
Do góry