reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No cisza....:)Weekendujecie i nie zaglądacie?:)
Jak ja sobie radziłam w tym dniu?Smutno mi było cały dzień i tak nie swojo,ale pracowałam więc byłam wśród ludzi i jakoś dzień mi zleciał.

Wiecie co chce mi się smiac dzisiaj...Mój mąż jak zawsze to "do tych spraw"namawiać go nie trzeba było . Nawet narzekał,że ja to tak nie potrzebuje,a teraz to jak Misia pisała,że mąż aż się przestraszył:)A mój to tak to gadania było,że mógł by codziennie a teraz co do czego to mówi a ....wystarczy co dwa dni...:)Takie chojraki:-D

Hej
U mnie dól jak znad morza w góry. Dziś zrobiłam test o czułości 10 i niestety totalna lipa. Jutro termin @ i na bank przyjdzie
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
((((, bo w mojej Aniołkowej ciąży dwie grube kreski pojawiły się w 31 dniu cyklu (dziś u mnie 29 dc), a betę w 32 dniu cyklu miałam ponad 2000 więc porównując przyrosty w Aniołkowej ciąży w 29dc pewnie beta wynosiła ok 1000. A dziś na teście 10 jedna kreska.
Mam już dość tego, pewnie już nigdy sie nie uda po tym zabiegu, w poprzednie ciąże zachodziłam w zasadzie od razu a teraz wielkie NIC
Mój Aniołek odleciał 13 maja, zaraz będą 4 pełne miesiące od straty a ciąży nie ma
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

Przepraszam ze tak osobie ale tak mi smutno.....

Doris, rozumiem co czujesz...:-( ja w poprzednich ciążach zachodziłam w pierwszym a raz w drugim cyklu. A tym razem już 2 cykle za nami i zaczynam myśleć, że to przez te wszystkie zabiegi.... też mam doła. Już wit. D przestała chyba działać:-( Powietrze ze mnie schodzi... cały czas łzy się czają w kącikach oczu i byle drobnostka powoduje,że płaczę... czuję się bardzo samotna w tym wszystkim mimo, że rozmawiam z moim J kilka razy dziennie... Zaczyna barkować wiary, że kiedyś zobaczę tą tęczę.... Dobrze, że J ma syna z poprzedniego związku, może będzie mu łatwiej, jeśli nie będziemy mieli naszych dzieci...
Wszystko jest do doopy!

Generalnie, jeśli chodzi o testy, to każda ciąża jest inna i to, że poprzednio test był wcześniej wcale nie musi świadczyć o tym, że teraz też tak będzie. Wszystko zależy od tego kiedy fasolka się zagnieździ. A jak dzisiaj? jakieś objawy na @ ?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny!!!!!!!!

na ile jest wiarygodny test ciążowy po 20 minutach???
Robiłam o 11.02, po 5 minutach - tak jak było napisane na teście żeby odczytać jedna kreska. Zajrzałam o 11.20 więc 18 minut po zrobieniu i DWIE WYRAŹNE KRESKI!
Na teście napisane żeby nie odczytywać później, ale na dwóch poprzednich z wczoraj i czwartku drugich kresek brak, co prawda są innych firm ale nie ma nic.
A na tym wyraźnie widać.
I już teraz nie wiem NIC 07 wrze.jpg

Załączniki

• 07 wrze.jpg
    07 wrze.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 52
Piszą na ulotkach, aby nie odczytywać testu po czasie dłuższym niż 5 czy 10 min. ... ciężko powiedzieć. Kreska na pewno jest widoczna :tak:jeśli nie ma żadnych objawów na @, to nadzieja jest :tak:
Spróbuj jutro z porannego sikq &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Doris!!!!!!!! powtórz jutro z porannego siuśka :-D ale ja bym nie miała wątpliwości ;-) ta druga kreska jest zbyt wyraźna żeby uznać test za nieważny;-)

ja bawię się wczoraj i dziś na weselu, więc wpadłam tylko poczytać co u was, jutro na spokojnie odpiszę każdej z Was ;-)

reklama
Doris trzymam &&& :)Dziewczyny mam pytanie,jestem w 17dniu cyklu i na papierze zauważyłam taką plamkę brązową,To było wraz ze śluzem.Ale nie dużo.Myślicie,że to może na owulację?Lub że już jest po niej?Myślę,że to ni oznacza nic złego?

Do góry