reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No cisza....:)Weekendujecie i nie zaglądacie?:)
Jak ja sobie radziłam w tym dniu?Smutno mi było cały dzień i tak nie swojo,ale pracowałam więc byłam wśród ludzi i jakoś dzień mi zleciał.

Wiecie co chce mi się smiac dzisiaj...Mój mąż jak zawsze to "do tych spraw"namawiać go nie trzeba było . Nawet narzekał,że ja to tak nie potrzebuje,a teraz to jak Misia pisała,że mąż aż się przestraszył:)A mój to tak to gadania było,że mógł by codziennie a teraz co do czego to mówi a ....wystarczy co dwa dni...:)Takie chojraki:-D

Hej
U mnie dól jak znad morza w góry. Dziś zrobiłam test o czułości 10 i niestety totalna lipa. Jutro termin @ i na bank przyjdzie
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
((((, bo w mojej Aniołkowej ciąży dwie grube kreski pojawiły się w 31 dniu cyklu (dziś u mnie 29 dc), a betę w 32 dniu cyklu miałam ponad 2000 więc porównując przyrosty w Aniołkowej ciąży w 29dc pewnie beta wynosiła ok 1000. A dziś na teście 10 jedna kreska.
Mam już dość tego, pewnie już nigdy sie nie uda po tym zabiegu, w poprzednie ciąże zachodziłam w zasadzie od razu a teraz wielkie NIC
Mój Aniołek odleciał 13 maja, zaraz będą 4 pełne miesiące od straty a ciąży nie ma
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

Przepraszam ze tak osobie ale tak mi smutno.....

Doris, rozumiem co czujesz...:-( ja w poprzednich ciążach zachodziłam w pierwszym a raz w drugim cyklu. A tym razem już 2 cykle za nami i zaczynam myśleć, że to przez te wszystkie zabiegi.... też mam doła. Już wit. D przestała chyba działać:-( Powietrze ze mnie schodzi... cały czas łzy się czają w kącikach oczu i byle drobnostka powoduje,że płaczę... czuję się bardzo samotna w tym wszystkim mimo, że rozmawiam z moim J kilka razy dziennie... Zaczyna barkować wiary, że kiedyś zobaczę tą tęczę.... Dobrze, że J ma syna z poprzedniego związku, może będzie mu łatwiej, jeśli nie będziemy mieli naszych dzieci...
Wszystko jest do doopy!

Generalnie, jeśli chodzi o testy, to każda ciąża jest inna i to, że poprzednio test był wcześniej wcale nie musi świadczyć o tym, że teraz też tak będzie. Wszystko zależy od tego kiedy fasolka się zagnieździ. A jak dzisiaj? jakieś objawy na @ ?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny!!!!!!!!

na ile jest wiarygodny test ciążowy po 20 minutach???
Robiłam o 11.02, po 5 minutach - tak jak było napisane na teście żeby odczytać jedna kreska. Zajrzałam o 11.20 więc 18 minut po zrobieniu i DWIE WYRAŹNE KRESKI!
Na teście napisane żeby nie odczytywać później, ale na dwóch poprzednich z wczoraj i czwartku drugich kresek brak, co prawda są innych firm ale nie ma nic.
A na tym wyraźnie widać.
I już teraz nie wiem NIC 07 wrze.jpg

Załączniki

• 07 wrze.jpg
    07 wrze.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 57
Piszą na ulotkach, aby nie odczytywać testu po czasie dłuższym niż 5 czy 10 min. ... ciężko powiedzieć. Kreska na pewno jest widoczna :tak:jeśli nie ma żadnych objawów na @, to nadzieja jest :tak:
Spróbuj jutro z porannego sikq &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Doris!!!!!!!! powtórz jutro z porannego siuśka :-D ale ja bym nie miała wątpliwości ;-) ta druga kreska jest zbyt wyraźna żeby uznać test za nieważny;-)

ja bawię się wczoraj i dziś na weselu, więc wpadłam tylko poczytać co u was, jutro na spokojnie odpiszę każdej z Was ;-)

reklama
Doris trzymam &&& :)Dziewczyny mam pytanie,jestem w 17dniu cyklu i na papierze zauważyłam taką plamkę brązową,To było wraz ze śluzem.Ale nie dużo.Myślicie,że to może na owulację?Lub że już jest po niej?Myślę,że to ni oznacza nic złego?

Do góry