reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

OneMoreTime owu się troszkę przesunęła w tym cyklu, więc i przewidywany termin @ której nie chcę widzieć na oczy, też się przesunął o jakieś 2 dni. Spróbuję zatestować w niedzielę, choć nie wiem czy to jeszcze nie będzie za wcześnie...a poza tym to mam strasznie zmieszane uczucia co do wyniku testu. Coraz częściej myślę, że nic z tego nie będzie...

reklama
Małgoniu alez radość bije z Twoich postów!!! Bardzo się cieszę i kciuków nie puszczam!!! Kiedy teraz wizyta?

Matita, ogólnie nie jest źle z samopoczuciem na końcówce, co prawda prawie cały czas leże, bo jak tylko siąde to czuje mocne napieranie, ale poza tym większych dolegliwości nie mam. Tylko stres mnie zaczyna dopadać przed pójściem na oddział i cc :szok: max za 10 dni będzie Tymek! Nie wierzę, że to tak szybko zleciało!

A to my w 37+1 :-)

IMG_5138a.jpg

Załączniki

• IMG_5138a.jpg
    IMG_5138a.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 104
Tekla ja będę tęsknić za twym brzuchem normalnie on dlamnie jest idealny!!!!
Monisia cisnienie zmierz zrob morfologie i faktycznie moze witaminy

Czekam na wasze brzuchy staraczki

Malgonia , :-) cieszę się ogromnie że wszystko ok u ciebie :-)

OneMore , jeszcze musisz zaktualizować listę .... bo jedna z pań już nie jest staraczką :-p

Tekla jeśli mozna wiedzieć....gdzie nabyłaś taki śliczny napis "Tymek" ? :happy:

Muszę Wam sie dziewczyny czyms pochwalić......pamiętacie jak pisałam ze nie potrafię patrzec na małe dzieci?
Dzis przełamałam swój strach, swój żal, swój ból.......trzymałam na rękach 3-miesieczne niemowlę :happy:. Odwiedziła Nas w pracy moja kumpela która w zeszłym roku była u Nas na stażu......przyszła z 5-letnia córeczką i oczywiscie z synusiem .....Sama wyciągnełam po Niego rece......nie mogłam się oprzeć......Boziu jaki On drobniutki i leciutki......i w dodatku słodziutki :happy:. Miałam ochotę Go schrupać :-).
Jestem z siebie dumna........bo wczesniej unikałam małych dzieci........nie miałam ochoty na nie patrzec....a o braniu na rece juz nawet nie wspomnę......
Cieszę sie ze zajrzała do pracy z maleństwem......Dzięki temu jestem taka.........jakaś szczęśliwsza :happy:.

Czarna, no właśnie: która już nie jest staraczką :confused: która się nie pochwaliła :no:???

MisiaMonisia, Neta nadzieja jest do końca tzn. do początku @ ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Angelstw, jak tam przed jutrem?;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja sama nie wiem kiedy to zleciało :szok: bałam się przedwczesnego porodu, a tu we wtorek skończe 38tc. Normalnie przeleciał ten czas jak błyskawica :-) No i mój szew jest chyba jakiś tytanowy, pięknie utrzymał szyjkę w ryzach :-D

Tekla jeśli mozna wiedzieć....gdzie nabyłaś taki śliczny napis "Tymek" ? :happy:
.

MisiaMonisia zakupiłam literki na allegro DREWNIANE LITERKI 3D 20cm IMIĘ DZIECKA + GRATIS (4278680782) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. polecam bo są solidnie wykonane :)

Do góry