OneMoreTime
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny 
Nie było mnie troszkę, bo w zeszłym tygodniu miałam synka J, a w sobotę przyjechał sam J :-) Niestety jego pobyt w Polsce ma się nijak do mojego pobytu u niego
Tam skupiamy się na sobie i na fajnie spędzonym czasie a tutaj skupiamy się na tym co trzeba załatwić, kupić itd. Także te 4 dni - bo dzisiaj rano już poleciał z powrotem - to bardzo mało i za wyjątkiem nocy ;-) spędzone w biegu... Właśnie skończyłam sprzątać mieszkanie po tajfunie jaki przez te kilka dni przeszedł przez mieszkanie
Ale z rewelacji pochwalę się,że szef już podpisał mi urlop na lipiec (aczkolwiek nie powiem,że chętnie
), więc od razu kupiliśmy bilet i lecę na tydzień do niego. Wstępnie jestem z szefem umówiona również na tydzień w sierpniu, ale jeszcze nie składałam wniosku. W związku z tym w czerwcu sobie już odpuściliśmy, bo i tak wolnego bym nie dostała tak często. Więc termin niechcianej @ przesunie mi się na sierpień
już się jakoś tak nastawiłam, że chociaż połowę wakacji spędzę nie martwiąc się czy tym razem maleństwo zostanie z nami...
magdalena, gratuluję dobrych wieści z połówkowego
karola, mam nadzieję, że Jasio nie będzie taki wyrywny i poczeka w brzuszku aż nabierze ciałka
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Edyta, jak egzamin?
Tekla, było już kontrolne KTG?
Naala, co u Ciebie?
Malgonia, jak tam? dajesz radę w oczekiwaniu na kolejną wizytę?

Nie było mnie troszkę, bo w zeszłym tygodniu miałam synka J, a w sobotę przyjechał sam J :-) Niestety jego pobyt w Polsce ma się nijak do mojego pobytu u niego

Ale z rewelacji pochwalę się,że szef już podpisał mi urlop na lipiec (aczkolwiek nie powiem,że chętnie

magdalena, gratuluję dobrych wieści z połówkowego

karola, mam nadzieję, że Jasio nie będzie taki wyrywny i poczeka w brzuszku aż nabierze ciałka

Edyta, jak egzamin?
Tekla, było już kontrolne KTG?
Naala, co u Ciebie?
Malgonia, jak tam? dajesz radę w oczekiwaniu na kolejną wizytę?
Ostatnia edycja: