Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Malgonia1..gratulacje, super ze wszystko tak pieknie wyglada, mam nadzieje ze i mi sie uda. Tobie zycze kolejnych takich szczesliwych wizyt. Co do badan prenatalnych to jak wszystko na usg wychodzi pieknie to po co sie stresowac testem Pappa jesli pokazuje on tylko statystyke. Teraz to najlepszy i najbezpieczniejszy jest ten test Nifty z krwi matki ale ta cena.....
Malgonia1 Ile Ty masz lat?
Karola...to jakie badania mi radzisz abym jeszcze zrobila? Mowisz ze ten zespol.antyfosfolipidowy odpada wiec nie badac sie na niego? Zreszta nawet nie wiem jakie to badanie.
Chcialabym czesc badan zrobic przed wizyta i z gotowymi wynikami isc do gina bo potem strasznie sie dlugo czeka u niego na wizyte i sie przedluzy wszystko a on powiedzial ze mi powiedzial w szpitalu jakie badania.zrobic jak troche dojde do siebie.
Malgonia1 Ile Ty masz lat?
Karola...to jakie badania mi radzisz abym jeszcze zrobila? Mowisz ze ten zespol.antyfosfolipidowy odpada wiec nie badac sie na niego? Zreszta nawet nie wiem jakie to badanie.
Chcialabym czesc badan zrobic przed wizyta i z gotowymi wynikami isc do gina bo potem strasznie sie dlugo czeka u niego na wizyte i sie przedluzy wszystko a on powiedzial ze mi powiedzial w szpitalu jakie badania.zrobic jak troche dojde do siebie.
Ostatnia edycja: