reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kaira, gratuluję i dużo zdrówka dla Ciebie i Twojej kruszynki życzę :-);-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Doris, Misia Monisia wstrzemięźliwość lekarze zalecają, żeby do jakiegoś zakażenia nie doszło, szczególnie po zabiegu. A beta może się utrzymywać dosyć długo. Pamiętam, że któraś z nas chyba kwiatuszek jakieś 2 czy 3 tyg. czekała na całkowity spadek hormonu.

ONA, wydaje mi się, że przed okresem to jest raczej, jeśli faktycznie spodziewasz się lada dzień?

Muszę się przyznać, że ja w sobotę i niedzielę miałam brązowe upławy :baffled::confused: prawie jak na okres, ale to 11 i 12 dc. Nie wiem co to było i nie chce mi się wierzyć, że to owulacja ( NIGDY nie miałam plamień podczas owulacji), bo nigdy nie miałam też owulacji wcześniej jak 15 dc a zwykle 16 dc czuję charakterystyczne ukłucie w boku. Będę bardzo zawiedziona, jeśli to była owulka, bo J przyjeżdża w sobotę i miałam nadzieję raczej na przesunięcie owulki, ale w drugą stronę :-( i powiem Wam, że podbrzusze mnie pobolewa praktycznie od @ ....:confused:
Nie wiem czy po tych wszystkich moich przejściach tak mi się wszystko rozregulowuje, czy jak...????:no:

reklama
nisiao nio ja z Alą też tak od 30tc,a teraz nie mam nic:-:)-(

naala róźnicę odczuje napewno.drugie dziecko będzie 24h w jej otoczeniu,będzie płakało itd,będzie zaciekawiona,ale napewno szybko się przyzwyczai.Ala bardzo lubi dzieci i na szczęście nie ma w niej jeszcze zazdrości o inne dziecko.

Kaira gratulacje......Dużo zdrówka dla Malutkiej...Bedzie dobrze :tak:

ONA ja też miewam cos takiego.......wtedy wiem że za dzień lub dwa przyjedzie @......

OneMoreTime nie pomogę.......ale troszke dziwne mi się wydają brązowe upławy w czasie owulacji :confused:

Ktoś pytał o prawo pracy? O co dokładnie chodzi???

reklama
Do góry