OneMoreTime
Fanka BB :)
Kaira, gratuluję i dużo zdrówka dla Ciebie i Twojej kruszynki życzę :-);-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Doris, Misia Monisia wstrzemięźliwość lekarze zalecają, żeby do jakiegoś zakażenia nie doszło, szczególnie po zabiegu. A beta może się utrzymywać dosyć długo. Pamiętam, że któraś z nas chyba kwiatuszek jakieś 2 czy 3 tyg. czekała na całkowity spadek hormonu.
ONA, wydaje mi się, że przed okresem to jest raczej, jeśli faktycznie spodziewasz się lada dzień?
Muszę się przyznać, że ja w sobotę i niedzielę miałam brązowe upławy
prawie jak na okres, ale to 11 i 12 dc. Nie wiem co to było i nie chce mi się wierzyć, że to owulacja ( NIGDY nie miałam plamień podczas owulacji), bo nigdy nie miałam też owulacji wcześniej jak 15 dc a zwykle 16 dc czuję charakterystyczne ukłucie w boku. Będę bardzo zawiedziona, jeśli to była owulka, bo J przyjeżdża w sobotę i miałam nadzieję raczej na przesunięcie owulki, ale w drugą stronę :-( i powiem Wam, że podbrzusze mnie pobolewa praktycznie od @ ....
Nie wiem czy po tych wszystkich moich przejściach tak mi się wszystko rozregulowuje, czy jak...????
Doris, Misia Monisia wstrzemięźliwość lekarze zalecają, żeby do jakiegoś zakażenia nie doszło, szczególnie po zabiegu. A beta może się utrzymywać dosyć długo. Pamiętam, że któraś z nas chyba kwiatuszek jakieś 2 czy 3 tyg. czekała na całkowity spadek hormonu.
ONA, wydaje mi się, że przed okresem to jest raczej, jeśli faktycznie spodziewasz się lada dzień?
Muszę się przyznać, że ja w sobotę i niedzielę miałam brązowe upławy

Nie wiem czy po tych wszystkich moich przejściach tak mi się wszystko rozregulowuje, czy jak...????