reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
kaira to żeś mnie teraz wystraszyła:szok::szok::szok::szok:....ja chyba jakoś po tobie jestem czy ktoś przede mną?? trzymam kciuki za małą.&&&&&.

kochane mam pytanie czy jest tu ktoś kto udzieliłby mi odp w temacie prawa pracy?

Kaira kciuki za malutką i za szybkie wyjście do domku&&&&&&&&&&&&&&&&&

Tekla Ty już też na wylocie:-) Jak się czujecie?

Karola ja niestety nie pomogę. U was też powoli godzina 0 się zbliża. A jak córeczka, cieszy się na rodzeństwo? Różnica 2 lat to chyba najfajniejsza:tak:

Karola jeszcze chyba ja przed Tobą :-p nie wcinaj się w kolejkę :-D

Naala Czuję się raczej dobrze, czasami się zdarzają gorsze dni ale na szczescie jest ich bardzo mało. Jutro mam wizytę i troszkę mnie stres zaczyna dopadać, ale na tym etapie już się szyjka nie przejmuję... teraz mam fobie pępowinową... boje żeby się nie okręciła wokół szyjki :szok: dam znac czy wszystko ok jutro wieczorem

Kaira...gratulacje i kciuki za Malutka, bedzie dobrze!

U mnie dzis troszke lepiej, wyjezdzamy sie zrelaksowac z meżusiem.
Dziewczyny i mam pytanie, zrobilam test ciazowy dzis i dalej jest dodatni. ile ta beta sie utrzymuje po zabiegu i poronieniu. Moj Aniolek odszedl tydzien temu rowno a ja mam dalej test dodatni :-(

tekla:zawstydzona/y::zawstydzona/y: przepraszam:dry:.

naala nio rożnica mala.Alicja chyba jeszcze nie rozumie,że będzie miała brata,ale nie martwię się,bo jest grzeczną dziewczynką,bardzo pomocną więc akurat z jej strony nie bedzie tragedi.

Kaira
to gratulacje coreczki i zdrówka dla Was

Toż to taka kruszynka malutka,wcześniaczek,dobrze że jest wszystko ok,teraz musi byc pod obserwacją,ale już też była donoszona tak więc będzie dobrze.

Karolano ja Ci powiem,że ja bylam spakowana juz od 30 tyg,ale bez stresu u Ciebie to pewnie jeszcze czas

Mam pytanie,po zabiegu okres dostałam po 28 dniach,po miesiącu miałam robione usg i też wporządku wszystko,a teraz przed okresem np dzień lub dwa co jakiś czas mam takie brązowe coś po oddaniu moczu.Myślicie,że to nic poważnego?Po prostu przed okresem ?

reklama
Tekla kurcze,po przejściach na każdym etapie ciąży mamy jakieś schizy - masakra:-) Ale na pewno wszystko dobrze, daj znać koniecznie:-)
Karola chyba im mniejsza różnica wieku, tym lepiej dziecko przyjmuje rodzeństwo. Zresztą tak jak piszesz, córcia nie bardzo jeszcze rozumie i pewnie będzie to dla niej naturalne:-)

Doris zrób sobie betę i kontroluj czy spada.

Ona witaj, takie plamienia przed @ mogą świadczyć o niedomodze fazy lutealnej. Ja tak niestety mam po poronieniu i od tego cyklu biorę progesteron. Ale może u Ciebie to coś innego. Najlepiej poczekać do kolejnego cyklu i obserwować czy się powtarzają te plamienia.

Do góry