reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
liluś, śliczna córeczka :-)
Edytko, Twoje maleństwo też bardzo fotogeniczne:tak:;-)
nimfii, gratuluję dobrych wyników - jajniki dają o sobie znać, więc do maja na pewno będą produkować masowo;-). Jeśli nie uda mi się polecieć do mojego J na święta to też staranka bliżej lata. Ale mam nadzieję, że dostanę urlop na ten czas ( a mam jeszcze zaległy za poprzedni rok) i podziałamy już w kwietniu:cool2:

Witam dziewczynki:-)

OneMoreTime drogie u was te badania. Ja zawsze robię w szpitalu, (mam blisko): tsh, ft3, ft4 każde 12zł, anty TPO 23. Co do chlamydii, to z tego co wiem nie ma znaczenia czy z krwi czy wymaz. Z krwi wygodniej:-) Na pewno odetchnęłaś z ulgą po pobycie w szpitalu i dobrych wiadomościach. Trzymam kciuki co by kwietniowe staranka doszły do skutku:-)

Martaha witaj, przykro mi
[*] Widzę, że sporo przeszłaś, ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Masz córkę, a z własnego doświadczenia wiem, że dzieci są ogromną pociechą w takich chwilach. Trzymaj się ciepło:-)

Magdalena do wizyty coraz bliżej, pewnie nerwy Cię zżerają, ale wierzę, że będzie dobrze. Trzymam kciuki za wizytę, za Ciebie i maleństwo:-)
Miczasia miło się czyta takie radosne posty:-)

Edyta cieszę się razem z Tobą, no i widzę, że uradzaj na chłopaki mamy:-) Zdjęcia boskie!!!

Rilla kciuki za środową wizytę&&&& Dobrze, że lepiej się czujesz, no i witamy wśród staraczek:-)

Liluś śliczną masz córcię:-)

Nimfii gratuluje wyników!!! Owulacja na pewno za chwilkę się rozkręci i @ przyjdzie. Masz jeszcze czas, choć wiem, że na pierwszą @ po stracie czeka się z utęsknieniem;-)

Kobietka, Karola co u was???

U mnie pracowity weekend, sprzątam, gotuję, jeszcze prace w ogrodzie mnie czekają... W środę robię badanka, zobaczę co wyjdzie. Coś ostatnio się średnio czuję, chodzę jakaś poddenerwowana. Niby wiosna za oknem, a ja na nic siły nie mam i takie negatywne nastawienie do wszystkiego:no:
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki!!!!!!

Rilla witamy na liście:-)
LISTA STARACZEK 2014:

[FONT=Open Sans, sans-serif]Sysiq[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif] - [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]termin niechcianej @ 18 stycznia.[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]Igusiad [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]- termin niechcianej @ 23 stycz[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]nia[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]Naala - [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]termin niechcianej @ ???[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]
Joaro -
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]termin niechcianej @ 15 lutego
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]Elka_82- [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]termin niechcianej @ 27 marca[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]
Malgonia1 - termin niechcianej @ 9 kwietnia 2014r.
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]Neta81 [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]- termin niechcianej @ 17 kwietnia 2014r.
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]OneMoreTime - termin niechcianej @ ok. 3 maja( jeśli uda się polecieć na Wielkanoc do dawcy nasienia[/FONT];-))
[FONT=Open Sans, sans-serif]Lilijanna [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]- termin niechcianej @ lipiec 2014
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]Rilla - termin niechcianej @ wiosna/lato 2014[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif][/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]Lumia[/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif] - termin niechcianej @ lato 2014
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]MisiaMonisia - termin niechcianej @ lato 2014 ( wierzę że do tej pory zaleczę toxo )[/FONT]

Owulacja chyba byla wczoraj - takiego bólu jajnikow cięzko pomylić z czym innym - uff myślala że padne. Nawiasem mowiac nie wiem czemu tak po 2 ciazy zaczełam miec bardzo bolesne owulacje. normalnie @ jest bezbolesna a owulacja - nie moge sie wyprostowac.... zawsz na wieczor lub w nocy i bol trzyma ze 4h.

onemoretime zastanawialismy sie jeszcze czy sie spotkac w Wielkanoc, ale na razie nic na to nie wskazuje aby sie udalo. Nooo a nawet jesli sie uda to kwiecien i tak za wczesnie na staranka. Ale to nic :) Chwilowo odpoczne od tematu ciązowego. Jesli sie przydarzy kolejna bede bardzo szczesliwa, ale z drugiej strony potrzebuje tez troszke odetchnac. Mlodszy syn daje popalic z pobudkami nocnymi i nad ranem juz o 5 na nogach o.0 Także chwilowo jestem tak wykończona, ze nie w glowie mi planowanie ciazy.

Przepraszam ze znow tylko o sobie, ale przez to niewyspanie jestem tak nieprzytomna że sie skupic nie moge.

Miłej niedzieli dziewczyny!

nimfii, ja też po pierwszym poronieniu zaczęłam czuć wyraźnie kiedy mam owulkę i nawet z którego jajnika. Tylko nie wiem czy ja się bardziej wsłu****ę w mój organizm, czy faktycznie bardziej bolesne się to stało...:confused: najważniejsze, żeby fizycznie i psychicznie być gotowym na kolejne maleństwo, nie ma pośpiechu:happy:

Ostatnia edycja:
Po drugiej ciazy jeszcze przez jakis czas bralam tabletki antykoncepcyjne, a po ich odstawieniu wlasnie zaczełam czuć tak intensywnie owulacje, czyli ok rok temu. Potem znow zaczełam brac tabletki anty bo ten ból owulacyjny zdawal mi się być nie do zniesienia :shocked2: Wczesniej tak nie mialam, ale chyba faktycznie teraz lepiej sie wczuwam w organizm, bo pamietam ze z trzeciej ciązy to nawet ten moment kiedy jajeczko mogło sie zagniezdzac czulam jakos wyjątkowo i kazdy kolejny dzien ciązy czułam ze cos sie tam dzieje :tak: a z jednej strony to fajne tak czuc kiedy jest owulacja :tak: dobry dodatek do obserwacji sluzu czy temperatury.

Edyta - super dzidziolek. :tak:
Rilla - fajnie sobie radzisz, mimo wszystko. :tak:

U nas do staranek coraz bliżej, od 1.04 zaczynam dietę na chłopca, chcemy się pobawić i zobaczyć czy to coś da. :-p

reklama
Do góry