enya dziękuję i tobie również z całego serca GRATULUJĘ :-):-):-) już od dawna wiedziałam bo trochę cię śledzę na twoim wątku i podglądam czasem wykres, ale czekałam aż sama się pochwalisz ;-) jeżeli twoja szwagierka była w ciąży w Norwegii i coś na ten temat może powiedzieć to chętnie się dowiem, w końcu rodziła w Polsce czy w Norge? ja narazie miałam jedno usg (z łaski) w 7tc i wizytę u lekarza rodzinnego, żeby zrobił tą pierwszą partię badań, nie wiem dokładnie co, podobno HIV itp... bo potem to tylko badają mocz, hemoglobinę i ciśnienie... a z pracy mam takie śmieszne zwolnienie na 80%, czyli muszę 20% etatu pracować... także jest zabawnie, ale również mogę powiedzieć że narazie jestem w miarę spokojna, żadnych plamień, rewelacji, mdłości dokuczają, więc chyba wszystko jest na dobrej drodze oczywiście życzę ci również spokojnej ciąży za co trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kobietka cieszę się że wszystko ok :-) dobrze że twój gin taki wyrozumiały, zazdroszczę tego ;-) 10 cm to już kawał dziecka a nic nie mówił czy chłopczyk czy dziewczynka??
kobietka cieszę się że wszystko ok :-) dobrze że twój gin taki wyrozumiały, zazdroszczę tego ;-) 10 cm to już kawał dziecka a nic nie mówił czy chłopczyk czy dziewczynka??