K
kobietka22
Gość
Malgonia - kochana ja dużo zgubiłam kilogramów jak jadałam więcej warzyw , zup na wywarach warzywnych i odstawiłam całkowicie białe pieczywo w sumie to nie jadłam żadnego pieczywa , mięsko też rzadko jadłam ,ale to bardziej przez problemy z ósemką nie mogła się wyrżnąć z dziąsła i puchłam nie mogłam jeść nic oprócz zup najpierw , potem jadłam sałatki , surówki i owoce , wędliny zero , nabiał , ryby o takie rzeczy jak już spadł mi apetyt przez tą ósemkę i przymusową głodówkę to jadłam połowę mniej tego co wcześniej , wiem jak leki pobudzają apetyt i spowalniają przemianę materii bo sama brałam ponad 2 lata , na dodatek mam niedoczynność tarczycy co też sprzyja tyciu ,ale przez takie jedzenie jak piszę schudłam przez miesiąc 7 kg i nawet nie wiem kiedy bo potem to jadłam sobie normalnie tylko o połowę mniej.
Trzymam kciuki mocno za badania i staranka marcowe oby wszystko poszło po Waszej myśli zasłużyłaś na to kochana jak każda z nas po stracie będę Ci kibicować z całego serca
Trzymam kciuki mocno za badania i staranka marcowe oby wszystko poszło po Waszej myśli zasłużyłaś na to kochana jak każda z nas po stracie będę Ci kibicować z całego serca
Ostatnio edytowane przez moderatora: