Gratulacje, poszło ekspresowo widzę, trzymam kciuki by wszystko było ok.
witam Was dziewczyny
Jestem po stracie mojego dzieciatka. O tym , że serduszko nie bije dowiedzialam sie 23 12 2013 na wizycie kontrolnej po stwierdzeniu krwiaka na macicy. Był to wtedy 9 tydzien ciąży. Zabieg łyzeczkowania 27 12 2013. tego samego dnia wyszłam do domu. czekam na wyniki badan histopatologicznych maja byc ok 14 01 2014 wtedy mam iść na wizytę. Od wczoraj już nie krwawię mam nadzieję że tak juz zostanie.
Moje pytanie jest napewno znane dla was wszystkich kiedy mogę się starać o dzidzie??? Czy jest ktos kto po miesiacu byl już w ciązy ? Jak ona przebiegała? Z problemami czy bez. Ja już che mieć następną dzidzię. A moja siostra jest właśnie w ciąży termin porodu mialyśmy prawie taki sam ok tygodnia różnicy i to mnie dobija najmocniej. Życzę jej jak najlepiej to jej pierwsza ciąża ale widok jej powiekszajacego sie brzuszka dobija najmocniej.
Witaj, są dziewczyny, które nie doczekały pierwszej @ i doczekały się maluszków, jedno z tych dzieci akurat dzisiaj kończy 4 latka.
Wszystko zależy od organizmu, jest lepiej gdy organizm oczyści się sam, u Ciebie był zabieg, więc może warto ten jeden miesiąc odczekać. Jeżeli jesteś gotowa psychicznie na kolejno dzieciątko to jest to połowa sukcesu, bo psychika odgrywa tutaj bardzo ważną rolę również.
Druga sprawa to czy Twój partner jest gotowy na dzieciątko, u mnie np. było tak, że mój mąż potrzebował czasu, powiedział zdecydowane "na razie nie". Nic na siłę niestety się nie da.
Co do siostry, domyślam się, że jest Ci bardzo trudno, ale im szybciej sobie wytłumaczysz i poukładasz w głowie, że Maleństwo siostry niczemu nie jest winne tym lepiej dla Ciebie. Ten maluszek potrzebuje kochającej cioci. Jedno jest pewne, czy tego chcesz czy nie teraz wokół Ciebie będzie mnóstwo kobiet w ciąży, (do dziś nie rozumiem jak to się dzieje?) za każdym razem poczujesz ucisk w sercu i nic nie jesteś wstanie z tym zrobić, to jest od nas mocniejsze.
Dla Twojego Maluszka światełko i modlitwa.
[*]