reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Magda88, matita baaardzo bym się ucieszyła jakby się w końcu rozkręciło, bo ostatnio już doszłam do wniosku, że przez te straszaki nie będę wiedzieć kiedy naprawdę zaczną się skurcze porodowe.:dry:

Matita tak jak dziewczyny pisza po 48 godz mozna nastepba bete zrobic.

Juchu trzymam kciuki,żeby akcja się rozwinela.

Ja mimo leżenia co raz mam jakiś skurcz,ale dużo rzadsze niż wczoraj. Zobacze jaka będzie noc,ale jak będą męczyć skurcze to będe dzwonić do gina. Czasem pobolewa mnie też jak na okres. Czy to groźne?

agnieszkaala mnie podbrzusze boli od miesiąca i wszystko jest w porządku, jak Cię niepokoi to skontaktuj się z ginem i niech sprawdzi. Mi się wydaje, że Cię boli przez skurcze, jak się uspokoją to ból też minie.

Jeny, Juchu:-D ale Ci zazdroszcze tego 38tc!
Ja to normalnie nie wiem, co ze sobą już robić!:baffled: jedna guuuupia myśl za drugą, co rusz se coś wkręcam, rozdrażniona jestem, bez kija nie podchodz, a tu jeszcze 7 tygodni:baffled:

Uuu, Matita, juz po pierwszej betce widać, ze wszystko jest dobrze :) Następna pewnie wystrzeli i będzie przyrost znacznie wiekszy niż te wymagane 66% ;) Mam nadzieje, ze juz jesteś spokojniejsza?

Loi, no juz naprawdę, uwzielas się na te biedna Hanie. Przestań sobie wkręcać głupoty. Inteligentna baba, wie dobrze, ze pomiar pomiarowi nierowny, wie jak to wszystko działa a i tak mozg czasem podpowiada dylematy i zmartwienia a'la kafeteria czy wizaż :p No. Nie mogę Cię w pupsko kopnąć to Ci przynajmniej słownie przyfasolilam.

nisiao, wspolczuje problemów z ciśnieniem. Moje od jakiegoś tygodnia też wzrosło. Pewnie się oplujesz ze śmiechu jak Ci powiem, co u mnie znaczy wysokie ciśnienie. Ano znaczy to, ze pierwsza wartość przekracza 120. Dziś nawet 125 przekroczylam, a rozkurczowe 83. Normalnie zawsze byłam niskocisnieniowcem i teraz przez 20 tygodni ciazy też 110/70 to bylo juz dużo ;) Wiem, ze moje obecne ciśnienie jest uznawane za normalne, ciekawi mnie jednak, skąd skok. Mam nadzieje, ze Twoje spadnie. Choć ciężko Ci będzie wymierzyć, bo juz się pewnie denerwujesz każdym pomiarem i wychodzi wynik wyższy niż naprawdę.

Czy ktoras z Was ma mebelki Klups?

Hej:-)
matita
betka superowa;-) przyrost tez pewnie bedzie super- zobaczysz:-)

tylko daje szybko znac , ze wyniki PAPP-A 1.1 mom, free B- hcg 1.02 Mom
Trisomy 21 u mnie 1:2124, Trisomy 18-1:5068, Trisomy 13 1:15930, co jak na moj wiek lekarz powiedzial, ze bardzo dobre i ryzyko mam napisane niskie odradzil aminopunkcje w tym wypadku i powiedzial, ze nic nie potrzeba, ale jak cos to jeszcze jest jakis drogi test z krwi, ktory posylaja do Usa, ale, zeby go raczej nie robic ....
takze sie ciesze))) i pozdrawiam wszystkie :cool2: milego dnia kobitki!

Ozila, bardzo bardzo sie ciesze z dobrych wynikow:-D

Katherinne, :-* chyba musisz. :-D:-D:-D dac mi po pupsku jeszcze raz, bo teraz jestem na etapie wkrecania sobie dziecka owinietego pepowiną:baffled:
No i noc jak zwykle ostatnio kiepska była :baffled:

loi dzieki;-)
no i ja Ci dam tez w dooope!!!:angry:
Takie mysli ma kazda, nawet ja pamietam jak tak myslalam z moim synem i sie martwilam, a ciaza sie wtedy zbytnio nie przejmowalam, ( mloda bylam i zagrozen nie znalam)

reklama
Ja w pierwszej ciązy z Tymonem tez inaczej podchodzilam, wiadomo:tak: potem te 3 straty, a kto wie czy nie 4, jedna po drugiej i dopiero teraz Hanulka:tak: kazdy etap ciązy to innego rodzaju obawy, a u mnie to chyba jeszcze chodzi o to, że niby juz tak niewiele mi zostalo, a jednak kazdy dzien sie wlecze, a kiepskie mysli niemalze same mnie nachodzą..:baffled:

Do góry