Witajcie
Pleni zacznę od tego, że Zoja jest prześliczna!!! Napatrzeć się nie mogę!
A u mnie nieciekawie
dziś mam 39dc, @ brak, testy negatywne. Podłamana jestem, jak możemy i przede wszystkim chcemy starać się o dziecko to mi się totalnie coś pochrzaniło z cyklem. Nie wiem czy to z nerwów, czy z jakiegoś innego powodu... starałam się nie nakręcać. Zdaję sobie sprawę, że może być tak, że owu się przesunęła w związku z czym @ może się opóźnić, lub testy mogą wyjść nawet tydzień po terminie @, tylko, że ja podejrzewam, że ten cykl był bezowulacyjny. Nie odnotowałam skoku temperatury (utrzymuje się na poziomie 36,41-36,58) testy owu też niebardzo wychodziły, 2 razy kreska testowa była wyraźna, jednak ciut jaśniejsza od kontrolnej, więc przyjęłam, że negatywne. Postanowiłam, że wstrzymam się do poniedziałku, jeszcze raz zrobię test i jak będzie negatywny to zadzwonię umówić się do gina. Dołka mam, że tak mi się wszystko przesuwa i opóźnia. A nasza Katka jest na wakacjach, więc zapewne odezwie się najwcześniej za kilka dni.
Malgonia, a co u Ciebie?
Lena &&&&&&&&&&&& Trzymam za was baardzo mocno kciuki.
Ciężarówki pogłaskajcie brzucholki ode mnie!!!
A za wszystkie staraczki zaciskam kciukasy &&& Oby wrzesień był wasz ;D (no i mój - jak wkońcu @ przylezie do mnie