Agnieszka, To gin nie chciał wcześniej Cie widzieć? Skoro niepokoi go rozwój maluszka? Mozesz coś zrobić, np witaminy czy odżywianie? Albo jakoś usprawnić przepływ przez łożysko? Nie dziwie Ci się, że się martwisz.. ale wierzę, że po prostu Twoj synek bedzie malutki i tyle.
reklama
agnieszkaala
Fanka BB :)
Loi badał przepływy i niby są ok. Nic z tym fantem nie można zrobić. Jedzenie,witaminy nie pomogą. Powiedział, że jak zobaczymy, że maluch nie rośnie to położy mnie do szpitala.
Kwiatuszekk23
Agnieszkaala pierwszy raz się z czymś takim spotkałam jak termin niedożywienia płodu... Hmm ostatnio tu na forum czytałm opowieść dziewczyny która miała coś nie tak z łożyskiem... Nie pamiętam jak to się nazywa. Ale w grupie ryzyka są właśnie kobiety po cc. Ale na pewno nie pisała nic o niskiej masie urodzeniowej. Ja myślę że taka Twoja uroda. Pamiętam jeszcze Twoje zdjęcie w ciąży z Ala. Brzusio malutki więc dzidzia malutka bo się pomieścić musi ;-) będzie dobrze!
Cześć Kochane, chciałam się tylko pochwalić, że wynik hcg z wtorku: 335,1 a z dzisiaj 791,2 Myślicie, ze ok?? 26 sierpnia chcę iść do lekarza, czy nie za późno zważywszy na poronienie sprzed miesiaca....Ale się cieszę ;-)
agnieszkaala
Tak, to to badanie.Przepływy to jest to badanie pępowiny?
Kwiatuszku sprawdzał łożysko, te przepływy i wszystko niby ok. Mam nadzieje, że poprostu taka moja uroda, że rodze małe dzieci. Bardzo niepokoi mnie dysproporcja między wymiarami.
Nikusia gratuluje Jak wytrzymasz to idz 26 sierpnia. Wtedy będzie już wszystko wiadome i serduszko bijące. Wcześniej może być ciąża za mała i niewiele będzie widać i wtedy możesz się tylko niepotrzebnie zestresować. Życze bezproblemowej ciąży!
Kwiatuszekk23
Nikusia piękna beta!!! Moje gratulacje ja bym pewnie wcześniej poszła do gin. Ja byłam w 5 tygodniu na pierwszej wizycie i dostałam już lekarstwa na podtrzymanie...
Kwiatuszekk23
Tylko nie wiem jak sie to badanie nazywa. W każdym bądź razie łozysko jest unaczynione czy coś w tym stylu. Sama muszę o tym poczytać bo jestem w grupie ryzyka... Powiem Ci szczerze że też mnie zaniepokoiły te dysproporcje. Ale musi być dobrze! popatrz tylko na Pleni! Od samego początku problemy a ma śliczną, zdrową córeczkę! U Ciebie też tak będzie!T
Kwiatuszku sprawdzał łożysko, te przepływy i wszystko niby ok. Mam nadzieje, że poprostu taka moja uroda, że rodze małe dzieci. Bardzo niepokoi mnie dysproporcja między wymiarami.
reklama
K
kobietka22
Gość
Agnieszkaala- kochana nie przejmuj się na zapas ja też myślę ,że taka Wasza uroda i dzidzia też będzie pewnie mała nie ma się co martwić głowa do góry
No widzisz nawet zadzwonić do tej przyjaciółki nie mogłam bo nie mam nic na koncie ehhh ,ale jak zasilę to zadzwonię 10 już niedługo.
wiecie co chyba się wykąpię bo mi tak gorąco ...
ni_kusia - super bardzo się cieszę ,a do lekarza lepiej iść jak najszybciej moim zdaniem
No widzisz nawet zadzwonić do tej przyjaciółki nie mogłam bo nie mam nic na koncie ehhh ,ale jak zasilę to zadzwonię 10 już niedługo.
wiecie co chyba się wykąpię bo mi tak gorąco ...
ni_kusia - super bardzo się cieszę ,a do lekarza lepiej iść jak najszybciej moim zdaniem