reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Juchu kciuki za obronę. Powodzenia!
Kat dziwnie zareagowali rodzice. Ważne, że Wy się cieszycie.Jak ja usłyszałam, że będzie chłopak to skrzydła od razu urosły mi. A imięwybrane? Moja teściowa zaczeła mi współczuć, że będzie chłopak bo chłopcy sięciężcy w wychowaniu i ona się tak umordowała:-D
OneMoreTime mi gin też kazał buraki na anemie jeść imięso,ale z tym drugim to gorzej idzie.
Mamusia synka daj znać po wizycie.
Asta wszystko będzie dobrze. Już bliżej niż dalej i z każdymdniem zbliżamy się do szczęśliwego rozwiązania. Ja też intensywnie szykujewyprawkę. Jakie imię wybraliście?

Dzisiaj chłodniej więc mam więcej energii. Posegregowałam ubranka rozmiarami i stwierdziłam, że mam ich mase i niestety nie naciesze się kupowaniem. Alusi pochowałam co zamałe.
Rozmawiałam z ginem na temat zaświadczenia o cc i powiedział, że w tej ciąży już nie musze mieć bo pytają przy drugiej ciąży jak kobieta chce rodzić, a ja zaczełam mieć schizy, że będą kazali mi rodzić sn jak gina mojego nie będzie i że mi się coś stanie albo dziecko sie martwe urodzi. Sny mam straszne.

reklama
I po obronie, to nic, że obrony zaczęły się o 10.30, a miały zacząć o 12.00 w końcu o 11.00 byłam na uczelni i zdążyłam się obronić z moją grupą(moja kolejka już przeszła więc weszłam na końcu) no i co z tego, że promotor zgubiła moje pytania, bo w końcu wyszła przed salę się mnie zapytać jakie mi podała.... Ważne że już po i zaliczone :)

Agnieszkaala imię już wybrane - Gniewomir Bernard. Będzie mały Gniewko, a jak mi za bardzo na nerwy będzie działał to będę go nazywać Patisonem (Patison = Pati+son=syn Patrycji - tak, mam na imię Patrycja). :-D
A Wy na jakie imię się zdecydowaliście?

Widzę, że podobnie lubimy zabezpieczać się w papierki, trzeba czy nie, zawsze człowiek spokojniejszy, jak ma dodatkowo podkładkę. U mnie lekarka stwierdziła, że przy moim schorzeniu nikt by mi nie kazał rodzić naturalnie, ale i tak na wszelki wypadek wzięłam dodatkowo zaświadczenie od ortopedy - dużo miejsca nie zajmuje, a przynajmniej jestem spokojniejsza.

Juchu gratulacje! Najważniejsze, że zdane i przynajmniej masz zagwarantowane wesołe wspomnienia z obrony ;-).

juchu gratuluję obrony :)
mamusia synka daj znać jak po wizycie, trzymam kciuki.

Dziewczyny dzisiaj 3 monitoring
23 dc pęcherzyk 18,5! na 13,5 (czyli raczej jajko niż kulka -ale podobno to jest ok i nie ma znaczenia)
endo 9,5 mm

czyli nadal rośnie :) Pani dr powiedziała, że wygląda to dobrze. W poniedziałek zobaczymy czy pękł. Trzymajcie kciuki proszę :)

Ostatnia edycja:
joaro -&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Juchu - to Ty się broniłaś ?gratuluję ;)
mamusia synka - to paskudna cytomegalia , trzymam mocno kciuki niech to igM spada jak najszybciej , nie martw się kochana wszystko będzie dobrze musi być.

ja się właśnie będę badała w sierpniu na toksoplazmozę i cytomegalię no i mocz plus cukier , potem się wybiorę do nowego gina zobaczyć jak będzie bo jakoś do obecnego nie mam pełnego zaufania ,a jak i ten nowy mnie zawiedzie to nie wiem do kogo pójdę :/

u nas przygotowania do remontu pełną parą , wszystko wyniesione i jeden mebel rozwalony , po woli robi się bałagan i będzie jeszcze gorszy ,ale jaki potem będzie efekt;)

reklama
Do góry