reklama
agnieszkaala
Fanka BB :)
Kasiu gratuluje Kochana!!!!!!
OneMoreTime ja już próbowałam nic nie robić,ale itak w konsekwencji musiałam bo nie było się jak ruszyć. A beta piękna, gratuluje Oby tak dalej. Trzymam mocno kciuki za spokojną ciąże.
Pleni Kochana czyli i Ty już niedługo będziesz tuliła swoją Malutką!!! Cudownie
Kobietka skonsultuj z innym ginem, zawsze będziesz spokojniejsza.
OneMoreTime ja już próbowałam nic nie robić,ale itak w konsekwencji musiałam bo nie było się jak ruszyć. A beta piękna, gratuluje Oby tak dalej. Trzymam mocno kciuki za spokojną ciąże.
Pleni Kochana czyli i Ty już niedługo będziesz tuliła swoją Malutką!!! Cudownie
Kobietka skonsultuj z innym ginem, zawsze będziesz spokojniejsza.
OneMoreTime
Kasia, gratki ogromniaste:-);-) czekamy na zdjęcie Basieńki
Agnieszko, ehhh..... :-( życzę więc szybkiego pozbycia się anemii i dużo siły &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Agnieszko, ehhh..... :-( życzę więc szybkiego pozbycia się anemii i dużo siły &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasia,ogromniaste gratulacje!!! dużo spokoju, radości i zdrówka Wam życzę
katherinne, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze!! jakie imiona wybraliście?
Onemoretime, pięęęękna beta, ciekawa jestem bardzo, jakie widoki będziesz miała w poniedziałek
katherinne, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze!! jakie imiona wybraliście?
Onemoretime, pięęęękna beta, ciekawa jestem bardzo, jakie widoki będziesz miała w poniedziałek
OneMoreTime
Loi, no coś Ty , nie sądzę, żeby bliźniaki miały być... ani u mnie ani u J nie było bliźniaków... ale by było fajnie
Z tego co piszą dziewczyny to drugi zarodek, czy serduszko może się dużo później ujawnić...
Z tego co piszą dziewczyny to drugi zarodek, czy serduszko może się dużo później ujawnić...
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
kasiu gratulacje :-):-) czekamy na fotki i życzonka szybkiego powrotu do formy dla Ciebie, buziaki :*
reklama
Kasia GRATULUJĘ serdecznie! Niech Wam Basia zdrowa rośnie :*
One piękna beta!!!! Będzie dobrze, tylko odpoczywaj jak najwięcej, żebyś tego krwiaczka nie przećwiczyła
Pleni kochana już niedługo i Młoda będzie na świecie. A wydaje mi się jakbyś wczoraj napisała, że jesteś w ciąży. A właściwie to chyba same na twoim wykresie wyszukałyśmy? Coś mi się tak wydaje... nieważne Grunt, że Mała zaraz się urodzi i stawiam, że do tego czasu to na bank będzie ważyć 3kg.
One piękna beta!!!! Będzie dobrze, tylko odpoczywaj jak najwięcej, żebyś tego krwiaczka nie przećwiczyła
Pleni kochana już niedługo i Młoda będzie na świecie. A wydaje mi się jakbyś wczoraj napisała, że jesteś w ciąży. A właściwie to chyba same na twoim wykresie wyszukałyśmy? Coś mi się tak wydaje... nieważne Grunt, że Mała zaraz się urodzi i stawiam, że do tego czasu to na bank będzie ważyć 3kg.