reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie, ja dzisiaj tylko o sobie. Mojemu synkowi wyskoczył guzek za uchem, pediatra dała skierowanie na usg. na którym wyszło że ma ich dużo więcej na węzłach chłonnych. Dostaliśmy skierowanie do poradni onkologicznej. Mam pytanie czy mieliście w rodzinie lub wśród znajomych tego typu nowotwory albo przypadki, że to jednak nie nowotwór. Każda informacja mile wskazana. Pozdrawiam

one more time super:))) gratulacje!!!

eve to &&&&&&&& za wizytacje 8 lipca

edytka moj synek słabe te fikołki fika, przynajmniej na usg był bardzo leniwy, tylko sie zasłaniał rączkami i odbijał nogą:p dalej siedze w domu rodzinnym a m widze tylko na weekendy, nie jest nam latwo bo jak dzidzius sie urodzi to pewnie bede tez musiala tu zostac ze wzgledu na to ze w Wawie wynajmujemy tylko kawalerke... a na kredyt na swoje raczej sie nie zdecydujemy...

Teraz właśnie sobie leżę bo trochę brzuch mnie pobolewał ale jak się położyłam przestał więc mam nadzieję, ze wszystko jest w porzadku... moze i mam teraz swieze powietrze ale za to nie za bardzo spokoj bo moja siostra ma dwoch malych szkrabow przez ktorych sie nie wysypiam...
igusiad
user-offline.png
czy Twoj synek był ostatnio na cos szczepiony, objawy ma bardzo podobne do powiklan poszczepiennych

Ostatnia edycja:
On nigdy po szczepieniu nie gorączkował ani nie miał żadnych powikłań. Teraz również nie przechodził żadej infekcji.

onemoretime gratuluję i 3mam kciuki żeby było dobrze &&&&&&

igusiad
u mojego kolegi parę lat temu podejrzewano chłoniaka lub białaczkę, z tym że on miał ciągle powiększone węzły chłonne, zmiany w morfologii, w usg jamy brzusznej (chodziło o wątrobę) i był bardzo osłabiony. Przeszedł masę badań nawet w klinice onkologii w Krakowie i NIC. 2 razy badano szpik kostny, wycinki węzłów i niczego nie wykryto. Potem podejrzewali u niego mononuleozę, ale testy wyszły ujemne, również testy na HIV były ujemne. Wypisali go ze szpitala bez diagnozy. Stanęło na tym że to może być toczeń.
A Twój synek ma te guzki pojedyncze czy w grupach? ma jakieś zmiany w morfologii i rozmazie, podwyższone OB?
Życzę dużo sił, to naprawdę nie musi być to najgorsze. Napisz po wizycie co powiedział lekarz.

reklama
igusiad moja koleżanka jako nastolatka miała takie duze guzy za uszami po przeziebieniu niezaleczonym i przewianiu w zimę, a potem same się zmniejszyły nie było to nic groźnego, to było jakieś 10-11 lat temu, nic się od tego czasu złego z tym nie dzieje i juz ich nie ma wcale.

Ostatnia edycja:
Do góry