reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

eve- dziękuję kochana , przydadzą się na pewno to jest jakaś masakra z tymi fajkami śmierdzi to to , kosztuje drogo bo taka prawda ,a tak ciągnie człowieka jak już się człowiek wciągnie w to ,a mama mi mówiła nie zaczynaj palić , sama pali to wie jak trudno to rzucić czasem , ale moim zdaniem trochę silnej woli i się uda.
eve- życzę Ci szczęśliwej ciąży i gratuluję bo nie pogratulowałam jeszcze ;-)mam nadzieję ,że z nami zostaniesz.

reklama
eve plamienia ustały i skoro lekarz jest dobrej mysli i widzi ,że jest dobrze,to pewnie tak jest:tak:staraj się odpoczywać i nie forsować
kobietka wrzesnień już nie długo także 3mam kciuki za staranka no i kciuki za pozbycie się nałogu,silnej woli :):tak:

nisiao - dzięki kochana przydadzą się kciuki , wiem ,że już niedługo i nie mam za dużo czasu na to rzucanie ,ale muszę to zrobić dla własnego zdrowia i dla zdrowia dzidziusia , już nie mówię o portfelu ,zamierzam każdą kasę za którą kupiłabym paczkę fajek odkładać dla dziecka i potem mu coś kupić mam na to sporo miesięcy ,a paczka kosztuje 11.60 teraz więc sporo odłożę i będzie jak znalazł na jakieś wydatki dzeciowe.
Enya- założyłam na staraczkach wątek pod tytułem starania od jesieni 2013 zapraszam Ciebie serdecznie zajrzyj do nas już jest nas kilka i są też aniołkowe mamy tam.

kobietka22 życzę wytrwałości z rzucaniem palenia. Ja też myślałam, że wystarczy do rzucenia trochę silnej woli, może i wystarczy, ale ja nie palę już od wizyty serduszkowej w 6tc i mi się dalej chce palić. :confused2: Mąż nie pali od końca lutego, ale on rzucił z tabletkami tabex, twierdzi, że działają, teraz zamiast papierosów nosi w kieszeni i je mentosy miętowe. Taki zamiennik sobie wymyślił. Teściu zabrał się za rzucanie tydzień temu razem z tabletkami desmoxan, ciekawe czy da radę rzucić.

juchu - ja próbowałam wiele ,razy z plastrami , z gumami , z e papierosem , i nic teraz się zawzięłam i liczę ,że wytrwam wierzę w to bardzo , jem jak głupia ,ale same warzywka puki co aby nie utyć , a Ty jak sobie radziłaś z apetytem w czasie rzucania ?Podziwiam za to ,że nie palisz bo dla mnie to jak wielka góra do przeskoczenia.

Hej.
Melduję się, że żyję. Mysiak: &&&&&&&&&&&&&& za piękny poród. ;-)
Witam nowe aniołkowe mamy, zapalam
[*] dla Aniołeczków.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco! Nie mam sił na pisanie- tak mi się spać chce... A muszę po Bartka do szkoły iść...
Całuski!!! :********************************************

Kobietko Mój kumpel też rzucił z Tabexem, kiedyś był na receptę, a teraz już można normalnie kupić. Kosztują ok 80zł, więc drogo i jest motywacja by rzucić :) Nie chce się po nich podobno palić, warto spróbować. Tańszy jest Desmoxan chyba.

Ja tak jak Juchu rzuciłam odkąd zobaczyłam serducho :)

Dziewczyny,

Staranka ida pelna para, w pracy ciagle jestem niewyspana, bo jak dostalismy zielone swiatelko to maz daje czadu.
Pierwszy dzien ostatniej @ byl 06/05 kiedy robic test ?
Ciagle chce mi sie spac, ale nie wiem czy to ta zmienna pogoda czy nad aktywny maz :)

Kobietka22- Suwaczek rzucania palenia jest super :) uda Ci sie 3mam kciuki :tak:

Magda- No właśnie sęk w tym ,że ja desmoxanu kupić nie mogę bo przy moich lekach nie wolno go brać i tu się koło zamyka , pani dr mówiła ,że mam rzucić sama bez wspomagaczy żadnych bo ani plastra ,ani tabletek ułatwiających rzucanie brać nie mogę.
Dam radę muszę nie mam innego wyjścia nadeszła wiekopomna chwila hehe:-D

reklama
Ja po wizycie : wszystko w porządku , badania ok , szyjka trzyma . Jeśli nic się wcześniej nie zadzieje 5.06 mam się stawić na oddział a 6.06 przewiduje gin CC . Jeszcze 2 tygodnie zatem :)
Katherinne , to zrób betkę dla spokoju :)
Liluś , gratki udanej wizyty :)
Kobietka , mój T rzucił prawie 3 miesiące temu , bez żadnych wspomagaczy , poprostu palił coraz mniej fajek dziennie , jak zszedł do 3 to było łatwiej odstawić całkiem . Teraz mówi że wogóle go nie ciągnie i żałuje że nie rzucił wcześniej. Powodzenia.

Do góry