Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
anilek wg Twojego kalkulatora też jest ok, dziś rano waga pokazała 58,0 czyli idealnie ;-) ( jeszcze tyle nie ważyłam ) a grubasek w związku z ciążą jakoś tak fajniej brzmi :-) Twoje bóle może mają coś wspólnego z rozchodzeniem miednicy, miedzykostnych więzadeł w spojeniu łonowym, ciężko powiedzieć co tam w piczce boli;-) jeśli jeszcze nie mówiłaś o tym bólu ginowi to mu powiedz, powinni na usg sprawdzić stan spojenia ponieważ takie bóle mogą świadczyć o nadwyrężeniu więzadeł w spojeniu łonowym i trzeba nosić pas żeby miednicę odciążyć by podczas porodu spojenie łonowe się nie rozleciało - tak się zdarza, a jak lekarze wcześniej o tych bólach wiedzą to mogą inaczej troszkę poród poprowadzić. Jak Cię boli już na tym etapie to może świadczyć o tym, ze coś się dzieje, koniecznie powiedz Twojej gince bo to czasem przy kolejnych ciążach wychodzi albo się komplikuje, a lepiej mieć wszystko na ostatni guzik dopięte.
Karola Ala tak szybko rośnie, fajne fotki, szczególnie ta z umorusaną buźką:-) mała jest płaczliwa bo tęskni za tatą a i Twój nastrój wyczuwa.
loi leż niech Cię tam porządnie zdiagnozują.
prija to stawianie to masakra, u mnie lekarz zwiększył częstotliwość wizyt m.in. z tego powodu, ale do cesarki już niedaleko, wytrzymasz na pewno
czarna nic się nie martw, strasznie dużo na plusie nie masz, jeszcze jest ok
Karola Ala tak szybko rośnie, fajne fotki, szczególnie ta z umorusaną buźką:-) mała jest płaczliwa bo tęskni za tatą a i Twój nastrój wyczuwa.
loi leż niech Cię tam porządnie zdiagnozują.
prija to stawianie to masakra, u mnie lekarz zwiększył częstotliwość wizyt m.in. z tego powodu, ale do cesarki już niedaleko, wytrzymasz na pewno
czarna nic się nie martw, strasznie dużo na plusie nie masz, jeszcze jest ok
Ostatnia edycja: